loader
Foto

Povești de succes, scrise de antreprenori români de peste Prut

Marți, 15 august, de la ora 21.30,  Investiţi în România! v-a propus să revedeți ediţia din 27 iunie a.c., despre antreprenorii români din Republica Moldova. Invitații lui Sorin Burtea au fost Eugen Ursu, director EURODIDACTICA, dr. Alexei Paluţă, medic primar stomatolog, EURODENT BP, Ruslan Cojocaru, fondator TUCANO COFFEE.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

„Investiţi în România! - Afaceri de succes” continuă la TVR Internaţional cu poveşti de suflet scrise de români originari din Basarabia, astăzi Republica Moldova.

În Bucureşti, la câteva minute de centru, există un spaţiu în care te întâmpină o atmosferă parcă ruptă din tărâmul de dincolo de Prut - ospitalitate, confort şi calitate. EURODENT BP este clinica medicului Alexei Paluţă, un om care a reuşit prin muncă, perseverenţă, curaj şi dăruire să dezvolte o afacere de succes, readucând zâmbetul pe buzele pacienţilor.

(w882) investiti

În momentul în care dai viaţă unui produs atunci cu siguranţă meriți să reușești! Ruslan Cojocaru vinde stări şi emoţii prin compania pe care o deţine, TUCANO COFFEE. În doar câţiva ani a clădit un brand internaţional. Numele și logo-ul lanțului de cafenele au fost preluate de la intens colorata pasăre Tucan, trăitoare în cealaltă parte a lumii.

(w882) Investiti

EURODIDACTICA este povestea scrisă pe ambele maluri ale Prutului, de Eugen Ursu, din dragoste pentru cartografie. Acesta a început în anii ’90 prima serie de hărţi istorice şi geografice ce vizau întreg spaţiul românesc. Astăzi, afacerea a fost dezvoltată pe segmentul materialelor didactice auxiliare, mobilier şcolar şi echipamente interactive.

(w882) Investiti

Aşteptăm întrebările dumneavoastră pe adresa investitiinromania@tvr.ro şi pe pagina  https://www.facebook.com/InvestitiinRomaniaTVRi.

Emisiunea „Investiţi în România!” este difuzată în direct la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR MOLDOVA.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

10:00 Mic dejun cu un campion

*Invitată acad. Maya Simionescu

Amfitrion Daniela Zeca Buzura

Producător Ileana Ploscaru Panait

10:45 Vedeta familiei

Sezonul campionilor

Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri