loader
Foto

Galerie foto

Pe 27 mai am sărbătorit împreună Ziua Românilor de Pretutindeni!

TVR Internaţional, singurul post de televiziune care se adresează românilor de pe toate meridianele lumii, v-a invitat să urmăriţi, timp de o săptămână, ediţii speciale cu oameni de excepţie şi poveşti de viaţă impresionante.

 

TVR Internaţional, singurul post de televiziune care se adresează românilor de pe toate meridianele lumii, v-a invitat să urmăriţi, timp de o săptămână, ediţii speciale cu oameni de excepţie şi poveşti de viaţă impresionante.

Astfel, luni, la Avocatul Dumneavoastră, Angela Avram a vorbit despre copiii României si drepturile lor, iar marţi, Sorin Burtea ne-a prezentat în programul “Investiţi în România!” antreprenori de succes, adevărate exemple ale inteligenţei şi tenacităţii în afaceri.

(oar_w460)

Miercuri, la Articolul VII, Antonio Momoc ne-a conectat cu comunităţile româneşti din diaspora,

(oar_w460)

iar joi, la Corespondent TVRi, Corina Dobre a stat de vorbă cu unii dintre cei mai valoroşi ambasadori culturali ai României în lume.

În plus, joi, de la ora 21, în programul “La un pas de România” am tras primele concluzii ale seriei de nouă reportaje dedicate comunităţilor istorice româneşti din Ucraina, iar sâmbătă, înainte de Telejurnal, la “Biografii de ţinut minte” am cunoscut povestea medicului personal, de origine română, Herman Tvica Berkovits, al premierului israelian.

Duminică, 27 mai, de la 15.30, am aniversat Ziua Românilor de Pretutindeni alături de comunitatea românească din Roma, iar de la ora 16.00, am descoperit “Un alt colţ de Românie” construit de primii imigranţi români sosiţi în Canada la sfârşitul secolului al XIX-lea.

La Mulţi Ani Români, oriunde vă aflaţi!

 

10:00 Ferma

Jurnalist tv Sergiu Marinescu

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu Cosmeriuc

10:50 Smart Diaspora

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

"A doua Românie", cu Sînziana Mircea

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Joi, 18 aprilie, de la ora 21:00, la "A doua Românie", pe TVR Internațional, v-am invitat să urmăriţi un amplu interviu cu Sînziana Mircea, ...

Maria Cîrneci, aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cei 45 de ani de cântec ai artistei împreună cu Mioara Velicu, Ionuţ Fulea, Cornelia şi Lupu Rednic, precum ...

 

#tvri