loader
Foto

Pasiune, tradiţie, inovaţie în afaceri de succes

Vlad Mariş, director general MARIŞ – Made to Measure, Bucureşti, Florin Tătaru, director general TEKNAUS Moreni, Dâmboviţa şi Vasile Bordea, administrator AURORA Odobeşti, Vrancea sunt invitaţii lui Sorin Burtea, marţi, la TVRi, ora 21.30.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediția este redifuzare şi este disponibilă online pe TVR+.

Înfiinţată în 2012, MARIŞ – Made to Measure este o societate din Bucureşti care creează vestimentaţie la comandă pentru bărbaţi. În prezent, aceasta are 3 angajaţi şi o cifră de afaceri în 2015, de 34.000 de euro. Procesul realizării unui costum la comandă este complex. Până când este gata, trec aproximativ trei săptămâni. Firma lucrează exclusiv cu ţesături de cea mai bună calitate de la companii celebre din Italia şi Marea Britanie.

TEKNAUS este o companie cu acţionariat străin, încă de la înfiinţare, în 2005, rezidentă în Parcul Industrial Moreni din Dâmbovița. Cei aproximativ 70 de specialişti realizează piese unicat pentru clienţi cu activităţi în domeniul automobilistic, în energiei nucleară, fotovoltaice, aeronautică, cablaje. Sunt fabricate matriţe, dispozitive, ansamble mecano-sudate, echipamente care intră în componenţa unor utilaje complexe. Cea mai mare parte a producţiei este exportată în Europa. În 2010 are loc o schimbare majoră în evoluţia societăţii, generată de o nouă echipă managerială.

AURORA este o afacerea de familie, dezvoltată pe piaţa românească din 1995. Activitatea se desfăşoară în unitatea de la Odobeşti, Vrancea, ce beneficiază de un sistem integrat de producţie. Cei peste 260 de angajaţi au clădit un brand de succes în industria cărnii, realizând produse după “reţete tradiţionale vechi”. Modernizarea s-a făcut prin accesarea de fonduri europene de peste 4 milioane de euro, credite bancare şi a fost reinvestirea profitului. Dezvoltarea a însemnat şi extinderea zonelor de distribuţie: de la nivel local, în 1996, la deschiderea de magazine proprii în ţară, încheierea de parteneriate cu mari retaileri şi export în comunităţile de români din Italia, Anglia, Irlanda, Olanda şi Belgia.

Emisiunea “Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR Moldova.

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

2:00 Omul anului

Moderator Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci

Producator Oana Turcu

Coordonator proiect Nicolae Cozma

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri