loader
Foto

”Nu a fost totul ușor când am ajuns la Londra. A fost o viață ca un roller coaster”

Seria ”Prezențe românești” a continuat cu povestea de succes a avocatului Remus Robu, sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 19:30, la TVR Internațional.

 

Prezenţe româneşti

Avocatul Remus Robu a ajuns în Marea Britanie în urma cu 28 de ani. Și-a început viața londoneză în apropierea celebrei gări King's Cross. Tot în această zonă muncește și acum. Între timp a devenit avocat de succes. Conduce o firma care oferă consultanță și reprezentare juridică victimelor accidentelor de muncă și circulație. A reușit să obțină sume record ca despăgubire pentru clienții săi, în mare parte emigranți, de la firmele de asigurări.

Este un om împlinit. Are o familie frumoasă. Și-a cunoscut la Londra soția născută la Madrid și au împreună doua fete gemene care vorbesc în egală măsură limba română, spaniola și engleza.

(w882) Remus Robu

"Viata mea a început peste drum de platforma 9.3/4 în urmă cu 28 de ani. Nu a fost totul ușor când am ajuns la Londra. A fost o viață ca un roller coaster, dar uite-mă aici, după 28 de ani, aproape de aceeași platformă și încă nu știu dacă trăiesc visul londonez sau nu ", i-a mărturisit avocatul realizatoarei Angelei Avram Giurgiu.

Ați putut afla întreaga poveste în emisiunea „Prezenţe româneşti” de sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 19.30 la TVR Internaţional şi pe tvrplus.ro.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

(w500) Departamen

16:30 Cu ai mei

*Ediţia 5

Interviuri realizate într-o atmosferă relaxată cu vedete ale folclorului românesc, despre viaţa lor de dincolo de scenă.

Producător Iuliana Tudor

17:20 Lumina din oameni

*Pricesne 7

Dacă n-ai fi tu, Iisuse !

Realizator Aura Dobre

(redifuzare)

 
Reindustrializarea României, un proiect necesar

Reindustrializarea României, un proiect necesar

publicat: marţi, 07 mai 2024

Miercuri, 8 mai, de la ora 12:00, și sâmbătă, 11 mai, de la ora 5:55, la TVR Internațional, vă invităm să revedeți o ediție "Investiţi în ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Marți, 7 mai, de la ora 11:00, la TVR Internațional, revedem o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

 

#tvri