loader
Foto

Mărţişor cu dor de acasă – Împreună ducem tradiţiile mai departe

Campania TVRi invită românii din întreaga lume ca, până pe 8 martie, să fie uniţi de şnurul împletit cu fir alb şi roşu - un simbol de peste 8.000 de ani, intrat recent în patrimoniul UNESCO.

 

TVR Internaţional te invită să participi la campania Mărţişor cu dor de acasă – Împreună ducem tradiţiile mai departe.

Pe parcursul următoarelor săptămâni, până pe 8 martie, românii din întreaga lume vor fi uniţi de şnurul împletit cu fir alb şi roşu, un simbol de peste 8.000 de ani, intrat recent în patrimoniul UNESCO.

Fie că anunţă venirea primăverii sau că este un simbol de dragoste, Mărţişorul rămâne o tradiţie iubită pe care campania TVRi şi TVR MOLDOVA vă invită să o păstrăm şi să o continuăm – oriunde ne-am afla.

Chiar dacă Mărţişorul există cu unele mici diferenţe de formă şi în ţări precum Bulgaria, Macedonia, Republica Moldova - tradiţia românească a renaşterii naturii, a iubirii şi a vieţii are, parcă, rădăcinile cele mai adânci.

Din acest motiv, TVR Internaţional şi TVR MOLDOVA invită românii din întreaga lume să dăruiască mărţişoare de suflet: un gând bun, o urare, o fotografie, o scurtă înregistrare, un dor.

Fiecare se poate înregistra şi trimite gândurile pentru cineva drag din ţară sau se poate fotografia purtând un mărţişor. Echipa TVRi va avea gijă ca cele mai frumoase urări să ajungă în sufletele tuturor românilor. Vă aşteptăm pe pagina de facebook a TVR Internaţional, cu un gând bun pentru cei de acasă sau din orice alt colţ al lumii. De ziua Femeii, pe 8 martie, campania se va încheia într-o ediţie specială a emisiunii „Corespondent TVRi”, moderată de Corina Dobre.

Împreună, ducem tradiţiile mai departe şi dăruim bucurie, gânduri bune şi urări de suflet!

***

Muzica folosită în această campanie este creaţia maestrului Eugen Doga.
Website www.dogamusic.com
Facebook https://www.facebook.com/DogaEugen

13:00 Global

Producător Mădălina Rădulescu Vochin

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, v-am invitat să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

 

#tvri