loader
Foto

Marcel Iureș, la prima ediție „Vineri seara în direct” | VIDEO

TVR Internaţional vă invită să petreceţi serile de vineri în marea familie a românilor din lumea largă împreună cu  artistul Kyrie  Mendél şi invitaţii săi.

 

Kyrie Mendél
Vineri seară în direct

Actori, interpreţi, compozitori, recunoscuţi pentru stilul original şi pentru proiecte remarcabile vor fi „vineri seara în direct”.

Gazda emisiunii propune o agendă a evenimentelor culturale şi de divertisment, internaționale şi naţionale, la rubrica „locuri rezervate”, readuce în atenţie fragmente valoroase din arhiva televiziunii, „ca pe timpuri” şi vă trimite „gânduri bune” cu dedicații muzicale.

(w882)

Kyrie  Mendél a intrat în atenţia publicului Televiziunii Române, după ce a ocupat locul doi la Eurovision România 2022. De asemenea, a  fost admirat în rolul lui Romeo, pe scena Teatrului Național de Operetă, unde a semnat şi muzica pentru spectacolul „Poveste din Soho”, iar la  Teatrul Metropolis a jucat în piesa „Nebuna din Chaillot” de Giraudoux.

Despre noul proiect pe care îl realizează împreună cu Bogdan Stănescu ne  mărturiseşte: „Ne dorim mult să vă avem și mai aproape, aici, la TVR Internațional, poate vă e dor de cei de acasă și vreți să transmiteți un mesaj sau o melodie vă aduce aminte de un prieten pe care nu l-ați mai văzut de o viață. Un gând bun e oricând binevenit. Muzica voastră preferată este cea care acum vă aduce aminte de cele mai frumoase momente, iar noi suntem aici să ni le împărtășiți”.

Vineri seara în direct” a debutat în forţă cu un om şi un artist extraordinar: „creatorul de teatru” Marcel Iureş!

(w882)

Redifuzările, programate inclusiv  pentru SUA şi Australia sunt următoarele:

Sâmbătă, 22 octombrie – 4:00
Duminică, 23 octombrie – 15:00
Luni, 24 octombrie – 2:00 şi 12:00

Prezentator: Kyrie  Mendél
Realizatori: Bogdan Stănescu şi Kyrie  Mendél
Producător: Bogdan Stănescu

„Vineri seara în direct” are 60 de minute şi este difuzată de la ora 21.00, ora României, la TVR Internaţional, pe platforma tvrplus.ro şi pe pagina de Facebook .

1:00 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

*Best of

Invitat Octavian Belu

Emisiune de Eugenia Vodă

2:00 Antidot la uitare (R)

*Grigore Moisil

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)
 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri