Invitație la teatru și filme documentare
joi, 20 ianuarie 2022
Printre spectacolele ce vor fi difuzate, în perioada 21-25 ianuarie, pe canalele TVR, se numără: „Mesagerul ”, „Faleza ”, „Box ” și „Miorița ”. Urmăriți și producțiile: „Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu ” și portret IN MEMORIAM Ovidiu Iuliu Moldovan!
masca-teatru-casa-de-productie.jpg

Vineri, 21 ianuarie, la ora 22:00*, pe TVR Cluj - „Faleza”, de Julius Edlis

Spectacolul este preluat de la Teatrul Național București.

Regia: Anca Ovanez Doroșenco

Regia TV: Domnița Munteanu

Traducerea: Denisa Fejes

În distribuție: Ileana Stana Ionescu, Rodica Popescu Bitănescu, Viviana Alivizache, Olga Delia Mateescu, Rodica Horobeț

Final de sezon estival la mare. Un chioşc meschin, cu firmă pompoasă – Espagnola – în faţa căruia trei tinere fac bilanţul moral al iluziilor pierdute sau al viselor deşarte. Fiecare speră în iubirea salvatoare. Singura cu picioarele pe pământ, Tuşa Zina încearcă nu cu mare succes, să-şi protejeze fiica, pe Liuska de întâmplările nefericite ale vieţii, de destinul bovaric.

***

Sâmbătă, 22 ianuarie, la ora 20:30*, pe TVR Timișoara - Mesagerul, de Mircea Eliade

Regia: Constantin Dicu  

În distribuție: Marius Stănescu, Constantin Dinulescu, Ion Pavlescu, Mircea Rusu, Ion Chelaru.

Câştigător al Premiului pentru cel mai bun spectacol de teatru TV din anul 1995,  „Mesagerul” este o ecranizare după nuvela „Dayan” a lui Mircea Eliade. Interzisă înainte de 1990, de către autoritățile comuniste,din cauza conținutului său fantastic și subversiv, nuvela lui Mircea Eliade este punctul de pornire al ecranizarii regizorului Constantin Dicu. Conform legendei, Ahasverus este condamnat să rătăcească fără odihnă până la sfârșitul lumii. În nuvela lui Mircea Eliade „Jidovul rătăcitor” intră într-o relație maestru-discipol cu matematicianul Dayan pentru a afla de la acesta când se va produce sfârșitul lumii și deci când se va elibera de blestem. Acțiunea se desfășoară în Bucureștiul anului 1970. Intrigați de straniile călătorii efectuate de Dayan și de „posibilitățile lui extrasenzoriale”, ofițerii de la Securitatea comunistă îl izolează într-un sanatoriu psihiatric special.

Echipa TVR:

Ilustrația  muzicală: Lidia Danciu / Scenografie decor: Virgil Popa / Scenografie costume: Eugenia Botănescu / Imaginea: Liviu Pojoni

 

(w640) box 1

Sâmbătă, 22 ianuarie, la ora 22:00*, pe TVR Cluj - „Box

Regie și scenariu: Florin Șerban

În distribuție: Rafael Florea, Hilda Peter, Sorin Leoveanu, Nicolae Motrogan, Narcis Romulus Dobrin, Orlado Chirvase, Maria Fekete, Ferenczi Gyöngyi, Marian Simion, Robert Soare, Cătălin Mitulescu, Valentin Vrânceanu

(w640) box 2

Vară, stradă încinsă, amiază. Tocuri pe caldarâm. Fusta ce se arcuiește pe coapse și joacă în ritmul pașilor. O adiere de vânt, părul, un surâs discret de femeie ce se știe privită și admirată.

Pași lungi, gambele cu mușchi întinși, tricoul lipit de umerii rotunzi și puternici. Pielea măslinie. O geantă sport purtată de-a curmezișul și privirea lipită de pielea femeii ce merge la câtiva pași în fața lui.

(w640) autobiogra

Duminică, 23 ianuarie, la ora 22:00*, pe TVR Cluj - „Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu

Regia: Andrei Ujică

Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu este un film documentar de Andrei Ujică, din 2010, ce narează viața fostului președinte al României și aspecte de familie, folosind documente de arhivă.

(w640) miorita 4

PREMIERĂ pe TVR 3 !

Duminică, 23 ianuarie, la ora 20:00*, pe TVR3: PREMIERĂ TV – „MIORIȚA”, spectacol non-verbal al Teatrului Auăleu, din Timișoara, înregistrat în cadrul stagiunii TEATRU ÎN TVR 2020

Regia artistică: Ovidiu Mihăiță

Regia TV: Iulian Foișor

Muzica originală: Sol Faur

În distribuție: Ionuţ Pîrvulescu, Ioan Codrea, Armand Iftode, Christine Cizmaş, Norbert Lovasz, Sol Faur, Ovidiu Mihaiţă

(w640) miorita 3

Sărbatorim Ziua Unirii Principatelor Române printr-un spectacol inedit. În viziunea artiștilor de la Auăleu Teatru Timișoara, proiectul Miorița pornește de la versiunea bănățeană a baladei, în care victima renunță la a se lamenta  și se revolta luând atitudine, înainte de a fi asasinată.  Omorul rămâne însă punctul de maximă tensiune, în legătură cu tema “mireasa lumii”, moartea fiind văzută ca o reîntoarcere a trupului în natură. Adaptarea teatrală extrage balada din zona poetică și de folclor și o transpune la intersecția a două medii: muzica contemporană și masca de teatru. În acest sens, regizorul Ovidiu Mihăiță apelează la artiști de black metal (Sol Faur, ex-membru al Negură Bunget, în prezent membru al Dordeduh), percuționiști de operă și actori ai trupei Auăleu Teatru Timișoara

(w640) miorita 2

Echipa TVR: montaj: Cornel Tudorache / economist: Simona Păunescu / referent de specialitate marketing: Andreia Mihuți / jurnalist: Marius Avădani / coordonator cesiune drepturi de autor: Claudia Duca / promovare: Andra Gavril, Sever Bârzan, Ciprian Nedelcu / organizatori de producție: Elena Martonos, Marc Brănescu, Marius Flonta / producători delegați: Diana Dumitru, Ion Roșioru /  manager proiect Teatru în TVR 2020: Demeter András István

Spectacolul a fost înregistrat în cadrul stagiunii TEATRU ÎN TVR 2020, derulată de Televiziunea Română în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Primăria Sectorului 1.

Spectacolul va fi difuzat și pe TVR Internațional și pe TVR Moldova, tot duminică, 23 ianuarie, la ora 23:00*.

***

În 1 ianuarie s-au împlinit 80 de ani de la nașterea regretatului actor Ovidiu Iuliu Moldovan.

Duminică, 23 ianuarie, ora 21:50*, pe TVR 3 – portret IN MEMORIAM Ovidiu Iuliu Moldovan (1 ianuarie 1942 - 12 martie 2008)

Realizator: Daniela Ciolan

Născut in 1942 în Sărmaşu, judeţul Cluj-Napoca, Ovidiu Iuliu Moldovan a absolvit IATC în 1964, la clasa prof. Pop Marţian şi Octavian Cotescu.

A realizat timp de peste patru decenii roluri importante pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, în spectacole semnate de Horea Popescu, Liviu Ciulei, Victor Ioan Frunză, Andrei Şerban.

A jucat în peste 40 de producţii cinematografice în regia unor mari cineaşti precum Manole Marcus, Mircea Veroiu, Dan Piţa, Nicolae Margineanu, Constantin Vaeni.

A fost recompensat cu numeroase premii si distinctii, printre care, în 2004, “Ordinul Meritul cultural in grad de Comandor”, şi premiul UNITER pentru întreaga activitate.

Au mărturisit:  Victor Ioan Frunză, Mircea Diaconu, Maia Morgenstern, Ion Caramitru, Florina Cercel, Alexandru Bindea, Vlad Ivanov, Tomi Cristin.

***

Luni, 24 ianuarie, la ora 19:00*, pe TVR Iași - „Vlaicu Vodă”, de Alexandru Davila

Regia: Mihai Berechet

În distribuție: George Motoi, Carmen Stănescu, Aimée Iacobescu, Florin Piersic, Matei Gheorghiu, Traian Stănescu, Emil Mureșan, Ștefan Velniciuc, Andrei Ionescu, Eugen Cristea, Iulian Necșulescu, Mihai Niculescu, Emil Liptac, Anatolie Spânu, Gr. Mazecevschi, Gh. Oancea, Constantin Stănescu.

Decoruri: Paul Bortnovski, Teodora Dinulescu

Anul 1370: Vlaicu Vodă Basarab se afla pe tronul Țării Românești, supusă presiunii suzeranității ungare.

Diplomat prin excelență, Vlaicu este promotorul apărării prin disimulare. El mizează adesea pe diplomația echilibrată și pe câștigarea luptei fără a recurge la agresivitate inutilă. Față de boieri este înțelegător și binevoitor. Față de Doamna Clara păstrează o conduită smerită, dar atunci când este forţat să ia o decizie categorică într-o situaţie dificilă, el însuşi devine sceptic și analitic.

Echipa TVR:

PPS: Cornel Ciuleanu / Montaj: Constantin Marciuc / Imagine: Ovidiu Cristescu, Mihai Buzura / Producător: Cătălin Mireuță

(w640) pangratti

Marți, 25 ianuarie, la ora 19:00, pe TVR Iași - „Pangratti – Nouă personaje în căutarea unui atelier

Regia: Laurențiu Damian

„Pangratti – Nouă personaje în căutarea unui atelier” este un documentar despre zece nume de primă mărime ale artelor frumoase din România, un eseu emoţionant, devenit el însuşi… operă de artă.

***

Teatrul Național de Televiziune este un proiect Casa de Producție TVR.

*Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

 • 21:00
  Gala umorului
  *Partea I Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător Cosmin Dumitru
 • 22:00
  Gala umorului
  *Partea a II-a Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător Cosmin Dumitru
 • 23:00
  Nocturne
  *Invitat regizorul Gabor Tompa Moderator şi realizator Marina Constantinescu Regia artistica Aurel Badea Producător Oana Cucuruzeanu
 • 00:00
  Destine ca-n filme
  * Sezon 14 * Ediţia 10 * Monica Radu-“La ţintă” Avem cu toţii, mai mult sau mai puţin conştient, o nostalgie a copilăriei. Am filmat la Cornu unde copilăria Monicăi în casa bunicilor a fost magică. Iar mai tarziu a reuşit, ca prin magie, să nu-şi piardă zâmbetul şi încrederea, bucuria şi speranţa. De ce şi cum destinul nu o ţine ţintuită într-un scaun cu rotille aflaţi în minutele următoare. * Victor Yila-“Congolezul îndrăgostit de România” Ar fi putut să trăiască oriunde. În 1983 a aterizat la Bucureşti. A fost chinuit de lipsa cărnii în magazine şi de faptul că toţi românii aveau acelaşi model de maşină. După două zile în România, a vrut să zboare acasă. A plecat 6 ani mai târziu, dar s-a întors. Şi a rămas. A spart bariere şi a depăşit frontiere în toate direcţiile care l-au interesat. Actor, cânăreţ, profesor, fotbalist, cosmosul e următorul loc unde vrea să ajungă Victor Yila. Prezintă Iuliana Marciuc Redactor Dana Ilie Realizator Constantin Lupescu Producători: Iuliana Marciuc şi Nicolae Cozma
 • 01:00
  Femei de 10, bărbaţi de 10
  *Prima parte Invitaţi: Dinu Gabriel, românul care trasformă fierul vechi în adevărate opere de artă, Nico, artista a cărei voce este capabilă să înmoaie chiar şi statuile metalice ale lui Gabriel, George Betianu, boxerul devenit milionar la Londra, Iana Novac, soprana cu glas de privighetoare, Ovidiu Mihăilescu, inginerul cu chitara sau folkistul cu patalama de inginer, Tavi Colen, jumatatea strălucitoare a talismanului, Silvia Delia Banciu, femeia care a primit ca moştenire de la iubirea vietii sale, câteva mii de trenuleţe, Cosmin Oprescu,antrenorul de taekwon-do care tocmai şi-a adus echipa pe primul loc în ierarhia europeană, Claudiu Adam cel mai tânăr campion naţional de drift Prezintă Marina Almăşan Co-prezentator Costin Teodorescu Producător Marina Almăşan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian Coproducţie TVR-SC Drop Art SRL
 • 02:00
  Femei de 10, bărbaţi de 10
  *Partea a II-a Prezintă Marina Almăşan Co-prezentator Costin Teodorescu Producător Marina Almăşan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian Coproducţie TVR-SC Drop Art SRL
 • 03:00
  Telejurnal
  *Ştiri Prezintă Radu Andrei Tudor Producători: Anamaria Panait / Diana Anghel Sport *Montaj Meteo *Montaj
 • 03:50
  Zi de zi cu părintele Constantin Necula
  Producător Victor Dochia
 • 04:00
  La un pas de România
  *La un pas de... război (I) „La un pas de România” este un proiect jurnalistic dedicat românilor care trăiesc în comunitățile istorice din jurul României. De la prima emisiune și până azi realizatorii seriilor de emisiuni aflate sub acest generic au încercat să fie alături de românii uitați, care au privit mereu cu speranță de dincolo de granița, spre Țara Mamă. Primul episod a fost filmat în 2016 în Maramureșul Istoric din dreapta Tisei. După șase ani, într-un martie dramatic, echipa emisiunii „La un pas de România” s-a întors, de data asta, pe malul stâng al Tisei, pentru că acum, mai mult decât oricând, românii din Ucraina au nevoie de România și de tot sprijinul nostru. Noul sezon al emisiunii „La un pas de România” debutează cu seria La un pas de...război. Imaginile au fost filmate în primele zile ale lunii martie la granița de nord a României cu Ucraina, în punctele de trecere a frontierei pe unde au intrat mii de refugiați. Realizator şi producător Aura Dobre
 • 04:30
  A doua emigrare
  *Emisiunea prezintă poveştile de viaţă ale unor români care după ani munciţi în străinătate s-au întors în ţară. In România trebuie să treacă printr-un alt proces de reintegrare, practic trăiesc o a doua emigrare. Producător Aura Dobre
 • 05:00
  Frontul
  Alina Grigore și invitații săi analizează frontul văzut și nevăzut, tacticile, scenariile, mizele, ramificațiile și implicațiile schimbărilor din jurul nostru. Aflăm cum ne raportăm la aceste evoluții complexe​, punem totul în context și răspundem întrebărilor care ne frământă. Pentru că România e un avanpost în prima linie de apărare la granița de est a NATO, iar frontul este acum lîngă noi. Descifrăm teme de interes maxim, prezentăm mărturii exclusive și reportaje în premieră din România, dar și din zonele fierbinți. Moderator Alina Grigore Producător Livia Serban Iancu
 • 05:50
  Discover Romania
  *Jean Constantin Realizator Cecilia Melinescu Producător Diana Ilica
 • 06:00
  Garantat 100%
  *Invitată Suleika Jaouad Moderator şi realizator Cătălin Ştefănescu Producător Adrian Ionică (redifuzare)
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  Cu capu`n zori
  *Partea I Prezintă Anca Mazilu şi Bogdan Stănescu Producător Horaţiu Rusu Transmisiune directă
 • 07:50
  Diasporadar
  Producător Raluca Tudor
 • 08:00
  Cu capu`n zori
  *Partea a II-a Prezintă Anca Mazilu şi Bogdan Stănescu Producător Horaţiu Rusu Transmisiune directă
 • 08:50
  Discover Romania
  Producător Diana Ilica
 • 09:00
  Cu capu`n zori
  *Partea a III-a Prezintă Anca Mazilu şi Bogdan Stănescu Producător Horaţiu Rusu Transmisiune directă
 • 09:55
  Memoria zilei
  Producător Laurenţiu Năstase
 • 10:00
  Ferma
  Anul 23 *Ediţia 1068 Nu mai aveţi loc la oraş? Încercaţi la ţară!... Emisiune pentru actuali şi viitori tineri fermieri SECRETUL UNEI REUŞITE Moştenirea... unei afaceri de succes.Unul dintre cei mai importanti fermieri de dupa Revolutie, considera ca averea cea mai de pret a familiei Radulescu este existenta celor doi fii ai sai. A inceput cu cultura mare in judetul Giurgiu, a continuat in zootehnie cu cresterea suinelor, apoi a investit in viticultura in Domeniile Dealu Mare Urlati. A infiintat si a condus Asociatia Fermierilor din Romania, militind pentru securitatea alimentara a tarii noastre in conditiile unei crize economice ce se prefigureaza. De asemenea a inceput in 2013 constructia pe 6 hectare la Bratestii de Jos Dambovita a 20 de bazine cu apa dulce pentru acvacultura, un Complex pentru cresterea intensiva a sturionilor. La inceput a populat citeva bazine cu cega, care ajunge la maturitate mai repede, in 5 ani, fata de ceilalti sturioni (nisetru, morun) care ajung la maturitate intre 7 si 15 ani. Costul ridicat al puietului de 5 euro pe bucata l-a determinat sa-si faca propria statie de reproductie la 10 km distanta la Piscicola Salcioara in satul Banesti. Bazinele de crestere sunt in aer liber acoperite doar cu plasa usoara deasupra. Cega este un peste de apa dulce, care hiberneaza din noiembrie pina in martie si nu primeste deloc mancare in acest timp. Ferma este dotata cu instalatii pentru controlul oxigenarii apei, al ph-ului, al debitului de apa si al controlului hranei. Apa vine de la barajul de la Vacaresti, trece prin bazine apoi este deversata in Dambovita , cu un flux de 2 metri cubi pe secunda, intregul volum de apa se schimba din 2 in 2 ore, calitatea apei este purificata prin 3 filtre la intrare si la iesire cu filtru biologic. O data pe luna este curatata printr-un sistem special de resturile de hrana si de toate dejectiile. Pentru pestii mici capacitatea fiecarui bazin este de 250000 bucati. Cresterea este in flux continuu la fiecare 5 ani. Masculii se vind pentru carne (care este aromata ,de culoare alba si galben-roz), femelele sunt pastrate pentru icre, colectarea lor se face prin sacrificare iar pentru reproductie prin mulgere. Piata icrelor de sturioni, negre sau albe, a scazut in ultimii ani producatorii mari fiind Rusia si Iranul. Pescuitul la sturioni salbatici a fost interzisFamila ACIPENSERIDAE este in diminuare datorita barajelor ďe pe riuri si fluvii unde pestii trebuiau sa urce din mari si oceane pentru reproducere. Sturionii sunt pesti carnivori si se hranesc cu pesti mici, crustacee, viermi, melci cei din captivitate cu furaje cu 40-50 la suta proteina, in bazine, helestee si viviere plutitoare se folosesc furaje extrudate. Tanarul fermier care se ocupa de complex creste mai nou si nisetru siberian care se preteaza in conditiile de cultura intensiva si ajunge la maturitate (pentru obtinerea caviarului) dupa 7 ani. Participa: Inginer Gabriel Radulescu, administrator complex piscicol din judetul Damboviţa, inginer Roland Ciolan şef fermă specialist Jurnalist TV Sergiu Marinescu Emisiune de Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu
 • 11:00
  Mic dejun cu un campion
  *Invitat prof. univ. dr. Armand Goşu Amfitrion Daniela Zeca Buzura Producător Ileana Ploscaru Panait
 • 11:50
  Momentart
  Realizator Mimi Necula
 • 12:00
  Liga Naţională-Etapa 6
  Rugby * C S Năvodari-R C Bârlad Comentator Alex Roman Producător Mihai Dionise Transmisiune directă
 • 13:50
  Secolul 22
  *Episodul 18 Realizator Bogdana Pascal
 • 14:00
  Telejurnal
  Prezintă: Loredana Iordache, Alina Stancu Producători: Codruţa Marinescu / Alina Pagu Mihai Transmisiune directă Sport *Montaj Meteo *Montaj
 • 14:30
  La un pas de România
  *La un pas de... război (II) Războiul din Ucraina a stârnit în mulți dintre noi umanitatea, pe care o ținusem la... dospit. Imaginile cu mămici, cu bebeluși, cu bătrâni care își țineau la piept singura avere, adică un cățel sau o pisică, au fost motive bine întemeiate care nu au putut lăsa pe cineva indiferent. Impulsul de moment i-a adus la vamă pe voluntarii anonimi în primele ore ale războiului din Ucraina, când deja începeau să vină refugiați. Acest al doilea episod din seria „La un pas de... război” este dedicat acestor voluntari care de mai bine de o lună de zile sunt legați trup și suflet de năpăstuiții războiului care ajung în România Realizator şi producător Aura Dobre (redifuzare)
 • 15:00
  Articolul VII
  * Ziua românilor de pretutindeni. Realitatea migraţiei politice şi economice în contextul evoluțiilor de pe frontul din Ucraina. Invitat: Radu Carp , profesor universitar la Facultatea de Ştiinţe Politice, Universitatea Bucureşti Moderator Mihaela Crăciun Jurnalişti: Iulia Popescu şi Marian Nicola Realizator şi producător Mihaela Crăciun
 • 16:00
  Ora regelui
  ”Ora Regelui” vă conduce într-un oraș mic și cochet din Transilvania. Vizitate de Principele Charles de Wales, castelul de vînătoare și biserica păstrează cu evlavie mărturiile legăturilor de peste generații. Cîndva, o poveste de dragoste de la un bal vienez, între nepotul regelui german și o contesă cu un zîmbet cuceritor, ajungea aici. Este istoria incredibilei descendențe a actualei suverane a Marii Britanii, din stră-străbunica ei, contesa din Transilvania. Fiica unor nobili maghiari, Claudia Rhedey s-a căsătorit cu ducele Alexander de Württemberg. Ei au fost bunicii Reginei Mary de Teck, soția Regelui George al V-lea, primul monarh britanic al Casei de Windsor. Fiul lui George al V-lea, Prințul Albert, a fost tatăl Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Realizatoarea emisiunii, Camelia Csiki, vă invită să descoperiți o poveste fascinantă despre relația profundă dintre familiile regale britanică și română. În Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și în țările din Commonwealth, urmează sărbătorirea Jubileului de Platină. Cea mai longevivă suverană, Regina Elisabeta a II-a, împlinește șaptezeci de ani de domnie. Director de imagine Iulian Ene Montaj Nicolaie Cernat Realizator Camelia Csiki Producător Lidia Voicu
 • 16:50
  Cap compas
  * In zodia arheologiei Realizator Titi Dinca. Producator Elena Dinu
 • 17:20
  Exclusiv în România
  Calatoria noastra incepe in localitatea Miclasoara unde vom cunoaste familia Kalnoky. Contele Tibor Kalnoky este cunoscut pentru relatia speciala pe care o are cu printul Charles al Marii Britanii, dar si pentru investitiile in turism, promovarea pe care o face Romaniei sau nenumaratele evenimente culturale pe care le organizeaza. Tot aici o sa vizitam si una dintre casele de oaspeti ale familiei, unde a innoptat de mai multe ori printul Charles. Părăsim pentru o vreme lumea adulților și ne îndreptăm catre cel mai mare muzeu al papusilor din Romania. In orasul Targu Secuiesc o pasionata a creat un rai al copiilor, populat de aproape 1500 de papusi. La muzeu vom afla si detalii despre cea mai valoroasa tranzactie din lume cu o papusa in valoare de 250 de mii de dolari. Continuam periplul nostru si vizitam un alt loc inedit, si anume, o impresionanta colectie de fiare de calcat. Aici se afla numai putin de 500 de obiecte care au fost stranse in 25 de ani. Nu plecam din zona fara sa vedem si cel mai nou obiectiv turistic din zona Baraoltului, si anume, biserica fortificata din Aita Mare. Este un monument proaspat restaurat unde puteti afla foarte multe lucruri interesante despre cultul religios unitarian, de origine protestanta, singurul care s-a nascut pe teritoriul actual al Romaniei si care, in prezent, are milioane de adepti in toata lumea, din Statele Unite ale Americii si pana in Japonia. Prezentator Cristian Tabără Producători: Marin Găbudean, Cristina Magearu
 • 18:00
  Telejurnal Moldova
  Prezentatori: Carina Muller, Vadim Cheptanaru Producători: Irina Bejenaru, Ruslan Grabari Translator mimico gestual Transmisiune directă ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ
 • 18:30
  Interviurile / Reportajele Telejurnalului
 • 18:45
  Europa Azi
  Europa Azi este o rubrica din care telespectatorii vor afla ce se întâmpla in Uninea Europeana, ce decizii se iau in forurile de conducere , cum trăiesc cetățenii din acest spațiu. Realizator: Vitalie Enache Producători: Irina Bejenaru, Ruslan Grabari Emisiune inregistrata transmisă din regia St. Chişinău
 • 19:00
  Breaking fake news
  Moderator Marian Voicu Jurnalisti: Tatiana Ţarfulea, Gabriela Avram, Horia Gruşcă Producător Marian Voicu
 • 19:50
  Secolul 22
  *Episodul 18 Realizator Bogdana Pascal
 • 20:00
  Telejurnal
  *Ştiri Prezintă Dorina Florea Producători: Anamaria Panait / Diana Anghel Transmisiune directă Sport *Montaj Meteo *Montaj
 • 20:50
  Zi de zi cu părintele Constantin Necula
  Producător Victor Dochia
 • 21:00
  Drag de România mea
  *Prima parte Prezintă Paul Surugiu-Fuego Jurnalişti Adina Toderaşcu şi Andreea Baciu Producător Codruţa Prunariu
 • 21:50
  Secolul 22
  *Episodul 18 Realizator Bogdana Pascal
 • 22:00
  Drag de România mea
  *Partea a II-a Prezintă Paul Surugiu-Fuego Jurnalişti: Adina Toderaşcu şi Andreea Baciu Producător Codruţa Prunariu
 • 23:00
  Un echipaj pentru Singapore
  Film * România, 1982 Regia Nicu Stan Scenariul: Ioan Grigorescu, Nicu Stan Cu: Gheorghe Cozorici, Florin Zamfirescu, Victor Rebengiuc, Jean Constantin, Mariana Mihuţ Aventuri. Un comandant de vapor îşi pierde nava şi aproape tot echipajul într-un naufragiu în insulele Caraibe. Reîntors în ţară, are mustrări de conştiinţă şi coşmaruri pentru ce s-a întâmplat. Obţine comanda unei nave comerciale cu destinaţia Singapore, dar pe noul vas este tratat cu neîncredere şi ostilitate. În cele din urmă, trecerea printr-o furtună şi rezolvarea unor probleme care puteau avea un final dramatic îl ajută să câştige încrederea oamenilor din subordine. * 1982-ACIN-Premiul pentru muzică: Vasile Şirli; * 1982-Cartagena-Marele Premiu "Carabella de plata" şi Premiul pentru regie. Redactor Marian Nicola Drepturi online: simulcast cu emisia TV, exclusiv pe site-ul tvrplus.ro
 • 00:40
  România veritabilă
  Realizator Cristina Şoloc (redifuzare)
 • 01:10
  Vedeta populară
  *Partea I Prezintă Iuliana Tudor Jurnalist Anamaria Voicu Producător Iuliana Tudor
 • 02:00
  Vedeta populară
  *Partea a II-a Prezintă Iuliana Tudor Jurnalist Anamaria Voicu Producător Iuliana Tudor
 • 03:00
  Telejurnal
  *Ştiri Prezintă Dorina Florea Producători: Anamaria Panait / Diana Anghel Sport *Montaj Meteo *Montaj
 • 03:50
  Zi de zi cu părintele Constantin Necula
  Producător Victor Dochia
 • 04:00
  Un echipaj pentru Singapore
  Film * România, 1982 Regia Nicu Stan Scenariul: Ioan Grigorescu, Nicu Stan Cu: Gheorghe Cozorici, Florin Zamfirescu, Victor Rebengiuc, Jean Constantin, Mariana Mihuţ Aventuri. Un comandant de vapor îşi pierde nava şi aproape tot echipajul într-un naufragiu în insulele Caraibe. Reîntors în ţară, are mustrări de conştiinţă şi coşmaruri pentru ce s-a întâmplat. Obţine comanda unei nave comerciale cu destinaţia Singapore, dar pe noul vas este tratat cu neîncredere şi ostilitate. În cele din urmă, trecerea printr-o furtună şi rezolvarea unor probleme care puteau avea un final dramatic îl ajută să câştige încrederea oamenilor din subordine. * 1982-ACIN-Premiul pentru muzică: Vasile Şirli; * 1982-Cartagena-Marele Premiu "Carabella de plata" şi Premiul pentru regie. Redactor Marian Nicola Drepturi online: simulcast cu emisia TV, exclusiv pe site-ul tvrplus.ro
 • 05:35
  România veritabilă
  Realizator Cristina Şoloc