loader
Foto

Investiţiile în turism dezvoltă judeţul Bihor

„Investiți în România!” v-a invitat la Oradea, cel mai important centru cultural și comercial al Bihorului. Ați putut revedea această ediție a emisiunii pe 19 ianuarie, de la ora 20:55, la TVR Internațional și online pe TVR+.

 

Investiţi în România!

Fiecare loc are povestea lui...o poveste cu tâlc, mister și legendă.

În această ediţie vă invităm într-o călătorie pe meleaguri bihorene pentru a descoperi peisaje pitoreşti, de o frumuseţe aparte, peşteri ale căror formaţiuni îţi rămân întipărite în memorie, precum şi alte obiective de ţinut minte.

(w882) oradea

(w882) pestera ur

Atracţiile turistice sunt întâlnite la tot pasul, iar zona Vadul Crişului Repede oferă o multitudine de posibilităţi de petrecere a timpului liber pentru iubitorii de aventură - rafting, caiac, canoe, drumeţie, speoturism sau ciclism montan.

(w882) vadu crisu

Pe lângă peisajele de-ţi taie răsuflarea, judeţul Bihor are o bogată ofertă balneară datorită izvoarelor cu apă temală. Aici regăsim cea mai mare staţiune permanentă din România - Băile Felix - care a devenit în timp un loc terapeutic inedit şi foarte căutat.

(w882) naile feli

Aflat pe malul Crișului Repede, Oradea este printre puţinele oraşe din România care rivalizează cu destinaţii de vacanţă precum Viena, Budapesta sau Barcelona.

(w882) oradea

(w882) oradea

Multe obiective merită a fi descoperite aici: Cetatea Oradea, Sinagoga Sion, Palatul Vulturul Negru, Biserica cu Lună, Podul Intelectualilor, Casa Darvas La Roche, Palatul Baroc. Una dintre principalele atracţii ale municipiului este Aquaparkul Nymphaea, cea mai mare investiţie publică de acest fel din România.

(w882) oradea

Vă invităm să petreceţi momente de neuitat în judeţul Bihor, un ţinut care prin frumuseţea peisajului natural, monumentele istorice, prin renumitele staţiunii balneoclimaterice este în topul preferinţelor turiştilor, devenind o destinaţie de vacanţă pe tot parcursul anului.

***

Așteptăm opiniile și sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

14:45 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri