loader
Foto

”Investiţi în România!” a obţinut Premiul de Excelenţă la Gala AJTR 2022

Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România (AJTR) a premiat performanța obținută în 2022, de oamenii din industria ospitalităţii.

 

Cristina Leorenț
Investiţi în România!

Echipa emisiunii Investiţi în România! difuzată la TVR Internaţional a fost distinsă cu Premiul de Excelență pentru perseverența promovării României turistice, pe cinci continente, de 22 de ani.

Programul este conceput de realizatorul Sorin Burtea, un proiect pe care echipa îl continuă cu responsabilitate, mândrie și bucurie.

(w882)

“Distincțiile și mesajele de la telespectatori în urma difuzării unei emisiuni sunt printre cele mai importante recunoașteri publice pentru jurnaliști. Fericită şi mulţumită de echipa Investiţi în România!, obligată faţă de înaintaşi, mentori şi faţă de oamenii care fac România prezentului mai frumoasă şi atractivă şi cu un puternic sentiment de a merge mai departe, aşa am trăit momentul primirii Premiului de Excelenţă din partea AJTR”, a declarat Cristina Leorenţ, realizator şi moderator.

(w882)

“De 65 de ani, Asociaţia Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România prin intermediul membrilor săi, construieşte imaginea unei Românii frumoase, autentice. De 22 de ani şi noi, echipa Investiţi în România!, punem cărămidă peste cărămidă pentru a spori vizibilitatea turistică a ţării noastre. Este o satisfacţie să vedem că demersul nostru este apreciat de profesioniştii AJTR. Acest premiu ne onorează şi ne obligă să continuăm”, consideră Raluca Amzăr, producător tv.

“Este onorantă primirea acestui premiu de la Asociaţia Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România, iar bucuria este şi mai mare deoarece reportajele pe care le-am realizat în sezonul trecut al emisiunii sunt despre dezvoltarea turismului în judeţul Dâmboviţa şi în oraşul natal, staţiunea balneoclimaterică Pucioasa, care renaşte şi îşi reconfigurează dimensiunea industriei ospitalităţii prin investiţii ample, de calitate”, este de părere Răzvan Onesa, jurnalist tv.

“A fost o seară minunată alături de colegi, în care am vorbit despre proiecte ce vor urma, ne-am amuzat şi în cele din urmă, am concluzionat: “De aproape 22 de ani promovăm cea mai frumoasă imagine a României. Şi nu ne oprim aici, ducem mai departe dorinţa celui care ne-a lipsit la acest eveniment, iniţiatorul şi realizatorul acestui proiect, Sorin Burtea. Fizic n-a fost lângă noi, dar cumva l-am simţit… Avem curajul să credem că e mândru de noi. Îţi doresc viaţă lungă, Investiţi în România!, emisiunea mea de suflet! Felicitări, tuturor colegilor!”, este urarea jurnalistei tv, Ana Maria Ghiur.

“Îmi plac deplăsarile unde putem filma pe diverse subiecte, astfel încât să îmbinăm poveştile oamenilor care au realizat investiţii, cu cele pe care le spun istoria, tradiţiile şi obiceiurile locurilor. Am adus în casele românilor de pretutindeni, prin intermediul postului TVR Internaţional, multe reportaje turistice. În ultima perioadă însă, recunosc, schimbările spectaculoase făcute în Oradea, mi-au rămas în suflet. Iubesc această profesie pentru întâlnirile deosebite pe care ni le prilejuieşte. Să avem cât mai multe, echipă Investiţi în România!, este îndemnul jurnalistei tv, Roxana Segneanu.

Am avut onoarea de a participa la Gala Premiilor Asociaţiei Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România, o ediţie jubiliară. Printre premianţi se află şi emisiunea Investiţi în România!, realizată de echipa din care sunt mândră că fac parte. Acest premiu îl privesc ca pe un îndemn de a continua misiunea de promovare a turismului românesc. A fost primul eveniment la care am luat parte după perioada de restricţii şi le sunt recunoscătoare atât colegilor, cât şi organizatorilor pentru atmosfera festivă, spune Giorgiana Şuşurincă-Enache, documentarist și responsabil online.

(w882)

Gala AJTR este o ceremonie anuală, care răsplătește atât ziariștii din domeniu, scriitori și editori, artiști fotografi, cadre universitare din facultăți cu profil turistic, cât și profesioniștii din industria ospitalității, hotelieri, proprietari de pensiuni, restauratori, directori de stațiuni balneoclimaterice, muzeografi, fundații, primari, alte autorități locale. Ediţia de anul acesta a avut loc la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București - Aula Carol I.

Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România (AJTR) este una dintre cele mai vechi asociații profesionale, cu o existență neîntreruptă de 65 de ani şi peste 200 de membri. La mulţi ani!

Felicitări tuturor premianților!

Mulțumim colegilor din TVR, care lucrează și mai ales, se simt parte din acest proiect!

 

 

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

20:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri