loader
Foto

Galerie foto

„Investiți în România!” - Premiul de Excelenţă pentru promovarea afacerilor

Emisiunea „Investiți în România!” a obţinut Trofeul de Excelenţă pentru 15 ani de promovare a mediului de afaceri din România în lumea întreagă, prin intermediul TVR Internaţional, postul Televiziunii Române pentru românii de pretutindeni.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Echipa emisiunii  „Investiți în România!” se află printre companiile premiate de Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR). Sorin Burtea - producător şi moderator, Cristina Leorenţ - editor coordonator, Raluca Amzăr - jurnalist tv, Ana Maria Ghiur - jurnalist tv, Răzvan Onesa - jurnalist tv, Mihaela Chiper - editor de imagine, Manuela Apostol - regizor de emisie, Iulian Niculescu - organizator de producție.

(w882) investiti(w882) investiti

Mulțumim echipei CCIR şi felicitări tuturor premianţilor!

***

„Investiţi în România!” promovează cu succes, mediul de afaceri autohton în lumea întreagă. Emisiunile „Euroeconomia” şi „Afaceri de succes” sunt difuzate, marţi, de la ora 21:30, bilunar, pe TVR Internaţional!

(w882) investiti

Povestea emisiunii „Euroeconomia" începe pe 14 februarie 2001. A fost gândită ca un talk-show cu subiecte structurate pe patru direcţii: strategii economice, infracţionalitate economică, piaţă de capital şi privatizarea industriei autohtone.

Opt luni mai târziu, pe 17 octombrie 2001, i se alătură programul „Fabricat în România", cu o durată de 15 minute, apoi 30, pe formatul magazin, cu scopul de a susţine produsele şi serviciile de calitate. După doi ani, în noiembrie 2003, acesta se transformă în „Afaceri de succes". Pe lângă prezentarea investiţiei, cele 60 de minute de dezbaterea în direct, au permis antreprenorilor să ridice probleme şi să dea mai multe detalii despre activitatea companiilor.

Sorin Burtea împreună cu invitaţi valoroşi sunt ambasadorii mediului de afaceri în diaspora românească. Dezbaterile sunt susţinute prin reportaje, interviuri, comentarii, ştiri. Legăturile telefonice în direct, sugestiile şi întrebările transmise prin media sociale sunt o legătură permanentă cu telespectatorii. În timpul emisiunii s-au pus bazele unor afaceri şi investiţii, comisionul fiind încrederea şi credibilitatea câştigate.

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

22:00 Dosar România

*Conspiraţii, lovituri militare, revoluţie, căderea comunismului, Virgil Măgureanu la Dosar România (II)

Producător Răzvan Butaru

23:40 Monocrom

Producător Ionela Gogoţ Studioul teritorial Timişoara

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri