loader
Foto

"Info Diaspora", la TVR Internaţional

Sâmbăta, de la ora 19:00, vă invităm să urmăriți "Info Diaspora", principalul program informativ al TVR Internaţional adresat vorbitorilor de limba română din străinătate.

 

Info Diaspora

Având în vedere că telespectatorii TVR Internațional, cetățeni români sau străini, cu rezidența în afara granițelor țării nu sunt conectați  permanent la realitatea din România, Info Diaspora oferă, săptămânal, o serie de informații de actualitate din domenii de interes pentru aceştia.

Emisiunea cuprinde informații pe teme juridice, consulare, economice, medicale, sociale, însoțite și de explicații pentru o bună și corectă înțelegere a acestora de către telespectatori.

(w882)

Dreptul muncii, locurile de muncă, asigurările sociale, pensia în țară și în Uniunea Europeană, proiectele finanțate de UE, oportunitățile economice, noutăţile din educație, drepturile și asigurările medicale, posibilităţile de tratament sunt câteva dintre subiectele abordate în cadrul programului Info Diaspora.

Emisiunea are durata de 25 de minute şi poate fi urmărită de telespectatorii TVR Internaţional de pe toate continentele la ore de maximă audienţă:

  • Sâmbătă, la ora 19:00
  • Duminică, la ora 2:00
  • Marţi, la ora 13:00
  • Miercuri, la ora 5:00

Producător,
Aura Iosif

17:00 Puternici, împreună

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

17:55 VideoART

Realizator şi producător Ileana Ploscaru Panait

 

"Năpasta", film românesc la TVR Internațional

publicat: vineri, 24 mai 2024

Sâmbătă, 25 mai, de la ora 23:30, urmărim drama "Năpasta", ecranizare din 1982 a piesei de teatru cu acelaşi titlu de Ion Luca Caragiale. ...

Oportunităţi şi provocări în industria IT

Oportunităţi şi provocări în industria IT

publicat: marţi, 21 mai 2024

O nouă ediție "Investiți în România!" este difuzată în direct la TVR Internațional, marți, 21 mai, de la ora 21:00.  

Tratamentul minim-invaziv al monturilor

Tratamentul minim-invaziv al monturilor

publicat: marţi, 21 mai 2024

O nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" este difuzată în direct, marți, 21 mai, de la ora 19:00, la TVR Internațional.

 

#tvri