loader
Foto

Galerie foto

Infecțiile de sezon și controlul diabetului

Marți, 7 martie, de la ora 19.00, la TVR Internațional, în ediția emisiunii „Un doctor pentru dumneavoastră” aflăm informații despre infecțiile de sezon și controlul diabetului.

 

Ana Maria Ghiur
Un doctor pentru dumneavoastră

* Natura, imunitatea şi infecţiile de sezon

Invitat: dr. Adriana Tatomirescu, medic nutriţionist, competență în apifitoterapie, director Centrul de Terapie Naturală din Breaza

(w882)

Anotimpul rece este cunoscut ca cel mai puternic inamic al sănătăţii. Ne confruntăm cu rinite, laringite, gripe, sinuzite, bronşite, pneumonii... Organismul este expus la diverşi agenţi patogeni şi pot să apară complicaţii nedorite. O plantă folosită cu succes (sub formă de tinctură, ceai, tablete) este echinaceea, numită şi „regina imunităţii”. Primim recomandări pentru întărirea sistemului imunitar şi aflăm cum ne poate ajuta natura, „singurul drum spre sănătate şi cel mai bun”, aşa cum spunea atât de frumos Ştefan Manea.

* Să controlăm diabetul!

Invitat: Din Franţa, dr. Liviu Serb, şef serviciu Endocrinologie – Diabetologie – Nutriţie, Mulhouse

(w882)

Conform studiilor, România este printre ţările cu cea mai mare prevalenţă a diabetului în Europa, aproximativ 12% dintre adulţi. Cu ocazia Zilei Mondiale de luptă împotriva diabetului, invitatul nostru face o scurtă analiză comparativă la nivel european, punctează diferenţa dintre diabetul de tip 1 şi 2, militează pentru prevenirea acestei boli şi oferă câteva recomandări pentru diabetici.

(w882)

Moderator Ana Maria Ghiur

Producător tv: Monica Ancuța

***

Credit foto: Monica Ancuța

***

Vă reamintim că așteptăm opiniile și sugestiile pe pagina noastră de Facebook.

Puteți urmări edițiile emisiunii și pe TVR+

Partenerii emisiunii:

(w100) HofigalHofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

10:00 Ferma

* Editia 1166

Jurnalist tv Sergiu Marinescu

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu Cosmeriuc

10:50 Smart Diaspora

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri