loader
Foto

Galerie foto

În sezonul 5 ”Dăruieşte Românie!”, artiştii români sărbătoresc 25 de ani de TVRi

Carmen Târnoveanu ne-a pregătit pentru sezonul 5 ”Dăruieşte Românie!” o rețetă diversificată cu momente surprinzătoare și spectaculoase și ... neapărat, mărturisiri ale unei experienţe împreună, de 25 de ani. | VIDEO  

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

De la artiști celebri de pe scena muzicii românești, dar și persoane-cheie din culisele ei, la actori consacrați sau aflați la început de drum în trupe de teatru independent, mentaliști, magicieni, acrobați, dansatori, în #sezonul5 ”Dăruieşte Românie!”, telespectatorii români de peste granițe vor descoperi, în seara de vineri, o felie generoasă dintr-o Românie în care se regăsesc şi din care sunt, oricând, gata să dăruiască.

Iubită în special de publicul din diaspora, ”Dăruieşte Românie!” aduce o gură de aer proaspăt și o doză autentică de "acasă" celor aflați departe de țară, însă nu doar lor.

"Până acum, Dăruiește Românie! a reușit să ne găsească împreună la sfârșit de săptămână, să îi adune pe toți românii din toate comunitățile românești din străinătate în jurul poveștilor adevărate, a amintirilor care ne răscolesc, dar mai ales în jurul bucuriilor simple", povestește Carmen Târnoveanu.

(w882)

Una dintre aparițiile de senzație ale emisiunii Dăruieşte Românie!, la debutul sezonului 5, a fost Alin Oprea, care mărturisește cu bucurie și entuziasm: "Anul acesta se împlinesc 25 de ani de Talisman și mărturisesc că am venit aici cu atâta drag, mai ales că e vorba de TVR Internațional, pentru că îmi amintesc de toate spectacolele din străinătate, din mijlocul românilor de-acolo. Doamne, ce vremuri frumoase, poate cele mai emoționante dintre cele pe care le-am trăit pe scenă, ca artist român."

(w882)

În 2020, TVR Internațional împlinește 25 ani de emisie, iar programul "Dăruiește Românie" a ajuns la cel de-al 5-lea sezon. Pâna acum, printre invitații din platou s-au numărat și artiștii cei mai iubiți de publicul internațional, precum Felicia Filip, Iris - Cristi Minculescu, Valter & Boro, Phoenix, Mirabela Dauer, Ștefan Stan, Adrian Daminescu, Dan Helciug, Alin Oprea, etc.

Moderator/realizator: Carmen Târnoveanu

Director de imagine: Emil Stan

Regizor tv: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

***

Printre invitații ediției din 23 octombrie: Anymagical, Mihai Pocorschi, Vladimir Pocorschi, Natalia Barbu, Roxana Nemeş, Marius Mihalache, Arabela Nicolau

*

Urmăriți emisiunea ”Dăruiește Românie!” în fiecare vineri seară, de la ora 21, pe TVR Internațional și TVR Moldova, dar și online pe platforma TVR+.

 

 

22:00 Destine ca-n filme

* Florin Georgescu-"Tenorul cu dor de țară"

Cel mai cunoscut tenor român înainte de ’89, Florin Georgescu, ar fi putut să fie în galeria mondială a celor mai apreciate voci lirice, alături de José Carreras și Placido Domingo. În 1990, elita americană l-a adoptat și i-a oferit concerte în cele mai prestigioase săli de peste ocean. Dar el a preferat mereu să se întoarcă, mânat de dor de familie, prieteni, satul natal, de acolo de unde a plecat când nu își putea permite decât o singură pereche de teniși.

Prezintă Iuliana Marciuc

Redactor Dana Ilie

Realizator Doru Ionescu

Producător Iuliana Marciuc

22:50 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri