loader
Foto

În prag de Sărbători, aducem România turistică în casele dumneavoastră

Răzvan Filipescu - preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism - a vorbit despre ofertele pentru sărbători. Aflați de la noi care sunt destinațiile ideale pentru această iarnă.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediția de miercuri 18 decembrie este disponibilă online pe TVR+

România este fascinantă, spun străinii care ne vizitează. Aveţi castele fortificate, cetăţi medievale, biserici şi mănăstiri, vechi de sute de ani, dar şi peisaje încântătoare - munţi, mare, deltă. Aveţi gastronomie tradiţională savuroasă şi un potenţial fabulos pentru turism balnear, de aventură, speologic, croaziere. Trebuie să le organizaţi bine şi să le promovaţi pe măsură!

“De-a lungul anilor, autorităţile au început programe, au elaborat strategii şi conceput brand-uri de ţară, unele gândite, cu performanţe vizibile, altele foarte scumpe şi din păcate, fără rezultate. Pentru crearea unei imagini pozitive a României pe pieţele externe, Autoritatea de Resort implementează strategia de dezvoltare turistică a produselor şi destinaţiilor, de privatizare şi postprivatizare în domeniu, elaborată de echipa ministrului delegat pentru întreprinderi mici si mijlocii, mediu de afaceri şi turism. Pentru detalii, vă invităm să urmăriţi această emisiune.” - Sorin Burtea, moderator Investiţi în România!–Euroeconomia.

***

Emisiunea este în direct la TVR Internaţional (în fiecare miercuri, ora 22:00) şi retransmisă în Republica Moldova prin noul post TVR. Investiţi în România!–Euroeconomia poate fi urmărită online, live şi înregistrat, pe TVR+.

6:55 Imnul României

7:00 Telejurnal matinal

* Matinal * Ştiri

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe Producători Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

*Sport (montaj TVRi)

*Meteo (montaj TVRi)

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri