loader
Foto

Premiile excelenţei în rândul studenţilor români din străinătate, sâmbătă la TVRi

TVR Internaţional a transmis sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 20.30, Gala Ligii Studenţilor Români din Străinătate, un eveniment cu tradiţie în cadrul căruia sunt premiaţi cei mai buni dintre cei mai buni.

 

Reportajele TVR Internaţional

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Personalitați academice, culturale, studenţi şi absolvenţi români s-au reunit pe 7 ianuarie, la Palatul Parlamentului, pentru a recunoaşte excelența academică românească din toate colțurile lumii.

La începutul anului, Gala Studenţilor Români din Străinătate a transformat Bucureştiul şi în acest an în locul inovaţiei, încrederii şi optimismului pentru un viitor mai bun pentru România.

(w882) Gala LSRS

Câteva sute de studenţi, academicieni şi personalităţi au participat la evenimentul organizat de Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), la Palatul Parlamentului.

(w882) Gala LSRS

Printre cei prezenti s-au numărat Academicianul prof. doctor Solomon Marcus, Ministrul Învăţământului Adrian Curaj, actorul Horaţiu Mălăele, dar şi Raed Arafat, subsecretar în Ministerul Sănătăţii, care a ales să motiveze noua generaţie prin discursul său.

(w882) Gala LSRS

(w882) Gala LSRS

Scopul principal al evenimentului a fost Premierea Excelenţei în Străinătate a studenţilor români. Din cei 34 de finalişti, Iuliana Nenu a câştigat titlul de Studentul Anului în România, Beatrice Mihaela Radu a fost aleasă drept Studentul Anului din Europa, nivel post-universitar, iar Marele Premiu, titlul de Studentul Român al Anului din Străinătate a fost primit de studenta Anca Drăgan.

(w882) Gala LSRS

Cu această ocazie, Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) a sărbătorit 7 ani de activitate.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

10:00 Ferma

* Editia 1166

Jurnalist tv Sergiu Marinescu

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu Cosmeriuc

10:50 Smart Diaspora

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri