loader
Foto

Galerie foto

Fonduri europene pentru prosperitatea României, la „Investiți în România!”

Vă invităm să revedeți o ediţie în care ne-am propus să arătăm telespectatorilor de pretutindeni cum pot contribui finanţările europene la dezvoltarea României. Marți, 21 septembrie, ora 21:00, la TVRi și online pe TVR+.

 

Investiţi în România!

Octavian-Dragomir JORA, gazda emisiunii, discută cu Mircea-Gheorghe Hava, membru al Parlamentului European, despre oportunităţile pe care le are statul român în atragerea fondurilor comunitare în perioada 2021-2027 şi cum trebuie sprijinite autorităţile şi mediul de afaceri pentru a avea acces la banii europeni.

Ar putea Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila să devină un magnet pentru noi afaceri şi totodată să diminueze exodul românilor din zonă? Ne-a spus primarul Brăilei, Viorel Marian Dragomir, la Investiţi în România!

(w882) podul de l

Tot în această ediţie stăm de vorbă cu Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, despre cel mai ambiţios şi cel mai aşteptat proiect, Aeroportul Braşov-Ghimbav, dar şi despre celelalte iniţiative materializate cu ajutorul finanţărilor Uniunii Europene.

(w882) aeroport b

Jurnaliștii emisiunii „Investiţi în România!” vă invită să urmăriţi reportaje cu Gheorghe Dămian, primarul comunei Ciugud, judeţul Alba, despre cele mai importante proiecte cu bani europeni pe care le-a dezvoltat pentru a creşte atractivitatea zonei şi pentru a îmbunătăţi nivelul de trai al locuitorilor.

(w882) drum

Tot în această ediţie, vă spunem cum a devenit Oradea campioană la atragerea fondurilor comunitare, într-un reportaj realizat de Roxana Segneanu, jurnalist TVR. Iar de la preşedintele Consiliului de Administraţie al Angiomedica, Cecilia Covrig, aflăm cu ce resurse financiare a reuşit să construiască primul spital privat de cardiologie şi boli cardiovasculare din Bucureşti, dat fiind faptul că, timp de patru ani a încercat să obţină bani europeni, însă, fără succes.

(w882) cristina l

Invitaţii lui Octavian-Dragomir JORA sunt:

●       MIRCEA-GHEORGHE HAVA - eurodeputat

●       ADRIAN VEȘTEA - președinte Consiliul Județean Brașov

●       VIOREL MARIAN DRAGOMIR - primar Brăila

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Așteptăm opiniile și sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii!

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Producător Cosmin Dumitru

23:15 PHOENIX. HAR/JAR

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri