loader
Foto

Filmul „O lună în Thailanda” sau două nopţi la TVR Internaţional

Filmul românesc „O lună în Thailanda” regizat de Paul Negoescu este difuzat la TVR Internaţional în noaptea de sâmbătă, 2 iulie, de la ora 4:00, şi duminică, 3 iulie, de la ora 22:00.

 

Filmul românesc la TVRi

Scenariştii filmului din 2012 sunt Paul Negoescu şi Vlad Trandafir. În distribuţie îi întâlnim pe tinerii actori Andrei Mateiu, Ioana Anastasia Anton, Sînziana Nicola, Tudor Aaron Istodor, Victoria Răileanu, Raluca Aprodu.

În ultima zi a anului şi în noaptea de Revelion, cu petrecerile înlănţuite, Radu face primii paşi dinspre actuala relaţie spre fosta-viitoare Iubire. Personajul principal masculin din film caută, se caută, aleargă şi vrea să se oprească, e în fiecare clipă între prieteni, nu duce lipsă de admiratoare, dar de fapt e singur, cu dorinţele lui.

Radu se hotăreşte să se despartă de iubita lui, Adina, şi porneşte să o caute cu disperare pe fosta, Nadia, prin cluburile bucureştene. Filmul adună toate aceste căutări pe urmele Marii Iubiri. Va fi ea împlinirea visului?

(w882) O lună Î

Primul lungmetraj al regizorului şi scenaristului Paul Negoescu a fost distins cu Premiul FIPRESCI în 2013 la Festivalul Internaţional de Film de la Sofia şi cu premiul pentru debut la TIFF 2013.

La 32 de ani, regizorul Paul Negoescu aduce pe marele ecran, în 2016, filmul „Două lozuri”, cu trioul comic Dorian Boguță, Dragoș Bucur şi Alexandru Papadopol.

Actorul Andrei Mateiu a jucat şi în scurtmetrajele lui Paul Negoescu (Târziu, ID Error, Stone Home), dar și în „Aurora” (regia Cristi Puiu) şi „Portretul luptătorului la tinerețe” (regia Constantin Popescu). Radu din „O lună în Thailanda” este primul său rol principal.

Filmul „O lună în Thailanda” de la TVR Internaţional poate fi urmărit livestream pe TVR +.

2:00 Cursa prin istorie

Prezintă Adriana Irimescu

Realizatorşi producător Anca Berlogea

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)
 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri