loader
Foto

Galerie foto

„Ana și hoțul”, sâmbătă la TVR Internațional

„Ana și hoțul”, în regia lui Virgil Calotescu, a fost filmul programat sâmbătă, 18 martie, de la ora 23.00 la TVR Internațional.

 

Din distribuție fac parte Amza Pellea, Gabriel Oseciuc și Carmen Galin. Scenariul este semnat de Francisc Munteanu.

(w882)

Mihai, student la Politehnică, fură o mașină în timp ce se află pe litoral, în vacanţă. Neavând carnet, este implicat într-un accident grav şi, drept urmare, este exmatriculat şi condamnat la închisoare. Eliberat din închisoare, Mihai se îndrăgostește de Ana, care îl ajută să îşi revină emoţional, dar şi să refuze tentaţia de a relua legăturile cu foştii colegi de închisoare care pregăteau o spargere.

Filmul a fost recompensat cu două premii:

- în 1981 - ACIN - Premiul pentru interpretare feminină - Carmen Galin;

-  în 1981 - Costinești - Premiul pentru regie.

 

 

9:00 Cap compas

Producător Elena Dinu

(redifuzare)

9:30 Pescar hoinar

*Tehnici de pescuit-de la spinning la staţionar...

Vă invităm, din nou, alături de noi într-o expediţie marca „Pescar hoinar”... de această dată, cuvântul cheie al călătoriei este diversitatea... a apelor-de la cea de câmpie la cea colinară... a speciilor-de la răpitori la peştii paşnici... a tehnicilor de pescuit folosite. Iazul destinat amatorilor din Complexul Tâncăbeşti şi Amenajarea Green Lake Paradise din judeţul Prahova au fost destinaţiile noastre. Am reuşit capturi frumoase de răpitori din specii diferite-şalău, ştiucă, somn, dar ne-am adresat şi începătorilor cu noţiunile elementare ale pescuitului la spinning. În căutarea peştilor paşnici, am folosit clasica tehnică a feeder-ului, dar şi pescuitul de fineţe, utilizând rubeziana. Driluri dinamice, peşti activi, cadru natural autentic... pe scurt, încă o poveste cu şi despre pescuit şi amintiri de neuitat.

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator Ligia Baboş

(redifuzare)

 

Luni, 27 martie, de la ora 21.00 , la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți o nouă ediție "Avocatul dumneavoastră".

Concert-eveniment în deschiderea grilei de primăvară TVRi

Pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac” din Chişinău se vor întâlni mari artişti de pe ambele maluri ale Prutului. Concertul „Limba Română e ...

Un doctor pentru dumneavoastră: Un nou sezon cu informații utile pentru sănătate!

Luni, 27 martie, începe un nou sezon al emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” la TVR Internațional. De peste 15 ani, medici români ...