loader
Foto

Film românesc în weekend la TVRi: ″Umilinţă″

Vă invităm să urmăriți drama ″Umilinţă″, în regia lui Cătălin Apostol, sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 23.00, la TVR Internațional.

 

Filmul românesc la TVRi

Personajul principal, Dumitru, a avut cândva o viață normală. A fost medic veterinar, însă un accident absurd îi demolează întreaga existență.

Pornind de la o dramă individuală, filmul evocă spectacolul zguduitor al unei lumi care nu mai are nici un reper, îndepărtate total de orice fărâmă de umanitate.

Acțiunea se petrece în anul 2005, anul marilor inundații, într-un sat cu un aspect sumbru, potopit de noroaie, mocirlă și de o ploaie ca de sfârșit de lume.

Ajuns obiectul de batjocură al consătenilor, Dumitru și-a impus să nu vorbească despre el și necazurile sale și acceptă în tăcere umilința la care este supus de către ei.

***

România, 2011

Regia şi scenariul: Cătălin Apostol

Cu: Şerban Ionescu, Costel Caşcaval, Valentin Teodosiu, Cristian Olesher

13:00 Universitaria

Jurnalisti Ana Maria Mindu si Gabriela Voinea

Jurnalist senior și prezentator Camelia Moise

Producator Larisa Avram

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă: Loredana Iordache, Andra Soceanu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Translator mimico gestual Laura Ioana

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" v-a invitat să urmăriţi miercuri, 8 mai, la TVR Internațioanl, de la ora 11:00, o ediţie în care am ...

„Fraţii Jderi”, în topul celor mai vizionate filme românești

TVR Internațional programează sâmbătă, 11 mai, de la ora 23:30, „Frații Jderi” (România, 1974), după romanul omonim al lui Mihail Sadoveanu. ...

 

#tvri