loader
Foto

Exportul, ţinta producătorilor români, la TVR Internaţional

Dumitru Bangu, director ADF Piatra Neamţ şi Dan Nae, director general Global Design Bucureşti au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 15 octombrie, la Investiți în România! Prin telefon s-a alăturat din Canada, Herman Victorov.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+

ADF este o societate cu acţionariat 100% românesc, înfiinţată la Piatra Neamţ, în urmă cu 20 ani. Activitatea este axată pe fabricarea de ferestre din policlorură de vinil, uşi şi rulouri de exterior. Experienţa vastă a celor peste 70 de specialişti are un rol important în garantarea unei calităţi deosebite a produselor şi serviciilor. Acestea sunt exportate în proporţie de 35% în Italia, Franţa, Belgia, Austria. Investiţiile se cifrează la peste 1 milion de euro.

Global Design face mobilier la comandă de peste 15 ani. Înfiinţată în Bucureşti, în 1999, societatea avea, iniţial, doar 6 salariaţi. Investiţiile realizate din surse de finanţare proprii şi împrumuturi bancare, se cifrează la aproximativ 1 milion de euro şi constau în echipamente de ultimă generaţie, autoturisme de transport, dar şi fabrica propriu-zisă. Materia primă principală, palul melaminat, provine 100% din import. În prezent, firma lucrează cu 20 de angajaţi. Modelele sunt creaţie proprie, proiectate şi executate în companie.

Emisiunea “Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

 

9:00 Weekend matinal

*Matinal (II)

Prezintă Maria Smarandache şi Nadine Vlădescu

Producători: Raluca Neagu şi Horaţiu Rusu

Transmisiune directă

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

9:50 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri