loader
Foto

Ediţie specială "Articolul VII", cu Stela Popescu

Marţi, 22 decembrie, de la ora 22.00, la TVR Internaţional, românii de pretutindeni a avut o  întâlnire specială cu Stela Popescu.

 

Cristina Hillerin
Articolul VII

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pentru că ne pregătim de sărbători, artista Stela Popescu vorbeşte, în studioul emisiunii, pe îndelete despre lucrurile care contează în viaţă, despre tradiţii şi obiceiuri de demult, dar şi despre prietenii, mirosul de cozonac şi arta de a dărui şi de a face oamenii fericiţi.

Pe 21 decembrie, regina comediei, cum este supranumită Stela Popescu, a împlinit 80 de ani,  ani dedicaţi oamenilor şi umorului, dar şi bunătăţii, cu alte cuvinte, dedicaţi frumuseţii.

Actrița Stela Popescu s-a născut la 21 decembrie 1935, la Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia,  într-o familie de învățători. Prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă. Atunci, în 1940, tatăl ei este deportat în Siberia, iar mama se refugiază, împreună cu fiica, în România, la Brașov. Descoperiţi biografia ei AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

5:30 Garantat 100% (R)

*Invitat regizorul Thomas Ostermeier

Moderator şi realizator Cătălin Ştefănescu

Producător Adrian Ionică

(Reluare)

6:20 Vis sau realitate? (R)

*Invitată Lia Bugnar

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian

Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri