loader
Foto

Ediție specială „Un doctor pentru dumneavoastră", în Ajun de Crăciun

Pe 24 decembrie de la ora 19:00, echipa emisiunii „Un doctor pentru dumneavoastră" de la TVR Internațional vă invită la o ediție aflată sub semnul iubirii și al credinței.

 

Irina Mohora

NAȘTEREA DOMNULUI. PUTEREA ȘI MINUNILE SFINŢILOR TĂMĂDUITORI

O ediție eveniment, sub semnul iubirii, dăruirii și credinței!

Vocile preoților din România și diaspora revarsă binecuvântarea și încrederea că oricâte vom dori, vom birui doar împreună cu DUMNEZEU!

Invitați:

Franța: dr. ȘTEFAN OVIDIU CIUCĂ, medic specialist medicină internă, Centre Hospitalier Princesse Grace Monaco, diacon „Biserica Sf. Constantin și Elena", Nice; preot HORIA NICOLAE PRIOTEASA, „Biserica Sf. Doctori fără de Arginţi, Cosma şi Damian”, Institutul Clinic Fundeni;

Germania: preot RADU PREDA, Parohia Ortodoxă Română „Buna Vestire”, Munchen;

Republica Moldova: preot IOAN COSOI, „Biserica Sfânta Treime", Liceul Prometeu Protalent din Chișinău;

Italia: preot dr. CONSTANTIN TOTOLICI, Parohia „Sfintele Femei Mironosiţe şi Sfântul Serafim de Sarov”;

(w882) Biserica S

România: Din Constanța: dr. ȘTEFAN MINDEA, medic specialist neurochirugie minim invazivă, preot „Mănăstirea Văcăreștii Noi"; Preot misionar GHEORGHE FLORIN NICOLAE, „Biserica Acoperământul Maicii Domnului și Sfântul Ioan Rusul", Spitalul Clinic Obstetrică - Ginecologie "Gh. Polizu”, ieromonah ARSENIE NAE, Mănăstirea „Radu Vodă”; Co – slujitor STROE NICOLAE, Parohia „Sfântul Nicolae”, oraș Pantelimon, Ilfov. preot îmbisericit NICOLAE TĂNĂSOIU, Parohia „Sfântul Nicolae”, oraș Pantelimon, Ilfov; preot paroh ADRIAN TĂNĂSOIU, Parohia „Sfântul Nicolae”, oraș Pantelimon, Ilfov.

Un scurt pelerinaj la moaștele celor 7 sfinți tămăduitori care se găsesc în București: PANTELIMON, NECTARIE, IOAN RUSU, NICOLAE, EFREM CEL NOU, LUCA DE LA CRIMEEA, COSMA ȘI DAMIAN.

Moderator: Irina Mohora

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat! Clinicile Dentare Dr. Leahu - tratamente stomatologice personalizate pentru adulți și copii, în oricare dintre cele 10 locații din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Oradea, Constanța și Iași). Toate dispun de aparatură medicală inovatoare și specialiști pregătiți să rezolve chiar și cele mai complicate probleme dentare. Sănătatea ta orală este în cele mai pricepute mâini! Ne găseşti pe www.cliniciledrleahu.ro şi la numărul de telefon 021 91 34.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412.

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

17:00 Puternici, împreună

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(redifuzare)

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

 

#tvri