loader
Foto

Galerie foto

Echilibrul hotărăște: sănătate sau boală

Luni, 11 martie, de la ora 19:00, la TVR Internațional urmărim o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

Ana Maria Ghiur
Un doctor pentru dumneavoastră

De 16 ani, doctori români apreciaţi în ţară şi în diaspora, construiesc punţi pentru sănătate, dezbat teme de actualitate şi răspund întrebărilor dvs.!

* Echilibrul hotărăște: sănătate sau boală
.
Invitat: psiholog Florica Munteanu, specialist în medicină integrativă, membru Societatea Naturiștilor din Germania și membru BIT ( Biorezonanz International Therapy)
.
(w882).
(w882)
Omul e captiv într-un stres permanent. Echilibrul în toate este salvarea noastră. Aflăm despre Acupunctură fără ace, Terapia VacuMed-Intermitent, Terapia 4W, Terapia imunității înăscute și dobândite, terapii moderne care pot conduce la ameliorarea durerilor dar și despre cât ajută diagnosticarea energetică a Aurei la înțelegerea structurii psihice a pacientului cu efecte asupra corpului fizic. Terapia Soul Prints poate fi o cheie spre deblocarea sufletului, cu efecte pozitive asupra corpului fizic și psihic.

* Educația gustului din copilărie și atitudine eco responsabilă

Invitat: Daniel Dobre, co-fondator "Sărbătoarea Gustului"

(w882)Călătoriile în Europa și întâlnirile cu Chefi bucătari de prestigiu mondial precum celebrul Paul Bocuse sau Christian Garcia, chef bucătar al prințului Albert de Monaco, Alain Alexanian și mulți alții, modestia, căldura sufletească, generozitatea lor, experiența cu ei în bucătarie, felul în care se implică în educația gustului tinerelor generații prin programe educaționale, l-au făcut pe invitatul nostru să aplice aceleași valori în festivalul „Sărbătoarea Gustului”, proiectul care a prins viață în 2014. Susținut de Ministerul Educației, se desfășoară în 6.000 de școli din România. „Pentru o viață sănătoasă, cheia se află în educația gustului, începând din copilărie. E necesar un program național educațional, benefic atât pentru binele personal, cât și pentru binele planetei”, a declarat invitatul nostru.

* Chirurgia spinală endoscopică

Invitat: dr. Ionuț Gobej, medic primar neurochirugie, supraspecializare în neurochirurgie cerebrală, vasculară și spinală

(w882).(w882)Cu experiența dobândită în străinătate după efectuarea rezidenţiatului în clinici renumite din Franţa, dr. Gobej a revenit acasă, și contribuie la schimbarea României. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, tratează patologii spinale cu instrumente extrem de subțiri. Este autorul unei premiere naționale medicale realizată minim-invaziv: fuziunea endoscopică interlaminară posterioară, cu osteosinteză şi șuruburi percutanate. Endoscopul permite accesul în coloana vertebrală, printr-o incizie mai mică de 1 cm. Avantaje: timpi operatori scurți, disconfort minim, pacientul e sub anestezie puțin timp, poate pleca acasă în aceeași zi, iar riscul de recidivă e minim.

***

Moderator Ana Maria Ghiur

Jurnalist tv Lucian Băbeanu

Documentarist Giorgiana Șușurincă

Producător tv Monica Ancuța-Tiuntiuc

***

La TVR Internaţional, în direct, luni şi marţi, împreună pentru sănătate!

Un doctor pentru dumneavoastră, de 16 ani împreună cu publicul TVRi

20:50 Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Invitati: Men Radulescu, Stela Enache, Raoul, Mirabela Dauer, Corina Danila, Monica Ghiurco, Iuliana Marciuc

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

22:30 Brilliant

Realizator şi producător Loredana Negrilă

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri