loader
Foto

E obositor să fii obosit!

Luni, 10 iunie, ora 19:00, în direct, la TVR Internațional, urmărim o ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre cum ne pregătim mintea, trupul și sufletul pentru vacanță și ce soluții există pentru tratarea cancerelor la copii.

 

Ana Maria Ghiur
Un doctor pentru dumneavoastră

De 16 ani, doctori români apreciaţi în ţară şi în diaspora, construiesc punţi pentru sănătate, dezbat teme de actualitate şi răspund întrebărilor dvs.!

* E obositor să fii obosit!

Invitat: dr. Alina Epure, nutriţionist
.
(w882)Alimentația dictează sănătatea sau suferinţa principalelor sisteme ale corpului deci, atenţie când mergem într-un concediu all-inclusive. Suntem obosiţi înainte și după vacanță? Aflăm cum ne pregătim mintea, trupul şi sufletul pentru vacanță.

* Soluţii terapeutice în cancerul copilului şi adolescentului

Invitat: din Timișoara, prof. dr. Teodora Smaranda Arghirescu, medic primar pediatrie, oncohematologie pediatrică, specialist oncologie medicală, șef Secţie Pediatrie 2, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Țurcanu”
.
(w882)Incidența cancerelor la copii este mică dar există. Satisfacţia e când tragi linie după ani și vezi că mare parte din ei trăiesc. Copiii cu cancer se vindecă în proporție de peste 85%. E extraordinar când vezi că devin adulți, se căsătoresc și vin să le tratezi copiii.”, declară invitată noastră care, în urmă cu 24 de ani, a făcut parte din echipa care a realizat primul transplant de măduvă din România.
.
(w882)***

Moderator Ana Maria Ghiur
Jurnalist tv Lucian Băbeanu
Documentarist Giorgiana Șușurincă
Producător tv Monica Ancuța-Tiuntiuc

La TVR Internaţional, în direct, luni şi marţi, împreună pentru sănătate!

Un doctor pentru dumneavoastră, de 16 ani împreună cu publicul TVRi

5:20 Discover Romania

Producător Diana Ilica

5:30 @RTE & FAPTE

Realizator Cristi I. Popescu

Producător Ana Maria Pleşcan

(redifuzare)

 
Eveniment TVRi: Taberele ARC 2024

Eveniment TVRi: Taberele ARC 2024

publicat: vineri, 06 septembrie 2024

Munţi, păduri, râuri, mânăstiri, muzee, cântece şi dansuri, dar mai ales oameni primitori, comuniune, emoţie. Toate acestea devin amintiri de ...

Angela Avram: „În Televiziunea Română am reuşit să fac emisiuni pe care chiar le-am iubit şi cred că telespectatorii simt acest lucru.”

Ce teme juridice îi preocupă pe românii din ţară şi din străinătate? Cum putem gestiona problemele de această natură? Intrăm în culisele ...

„Dublu V de la veselie

„Dublu V de la veselie"

publicat: joi, 05 septembrie 2024

Valentina Fătu şi Vasile Muraru formează la Teatrul „Constantin Tănase" un cuplu de succes. Destinele lor sunt marcate de întâlnirea cu scena: ...

 

#tvri