loader
Foto

E obositor să fii obosit!

Luni, 10 iunie, ora 19:00, în direct, la TVR Internațional, urmărim o ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre cum ne pregătim mintea, trupul și sufletul pentru vacanță și ce soluții există pentru tratarea cancerelor la copii.

 

Ana Maria Ghiur
Un doctor pentru dumneavoastră

De 16 ani, doctori români apreciaţi în ţară şi în diaspora, construiesc punţi pentru sănătate, dezbat teme de actualitate şi răspund întrebărilor dvs.!

* E obositor să fii obosit!

Invitat: dr. Alina Epure, nutriţionist
.
(w882)Alimentația dictează sănătatea sau suferinţa principalelor sisteme ale corpului deci, atenţie când mergem într-un concediu all-inclusive. Suntem obosiţi înainte și după vacanță? Aflăm cum ne pregătim mintea, trupul şi sufletul pentru vacanță.

* Soluţii terapeutice în cancerul copilului şi adolescentului

Invitat: din Timișoara, prof. dr. Teodora Smaranda Arghirescu, medic primar pediatrie, oncohematologie pediatrică, specialist oncologie medicală, șef Secţie Pediatrie 2, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Țurcanu”
.
(w882)Incidența cancerelor la copii este mică dar există. Satisfacţia e când tragi linie după ani și vezi că mare parte din ei trăiesc. Copiii cu cancer se vindecă în proporție de peste 85%. E extraordinar când vezi că devin adulți, se căsătoresc și vin să le tratezi copiii.”, declară invitată noastră care, în urmă cu 24 de ani, a făcut parte din echipa care a realizat primul transplant de măduvă din România.
.
(w882)***

Moderator Ana Maria Ghiur
Jurnalist tv Lucian Băbeanu
Documentarist Giorgiana Șușurincă
Producător tv Monica Ancuța-Tiuntiuc

La TVR Internaţional, în direct, luni şi marţi, împreună pentru sănătate!

Un doctor pentru dumneavoastră, de 16 ani împreună cu publicul TVRi

22:00 Destine ca-n filme

*Maria Dănilă-"Spre acoperisul lumii"

Pe Maria Dănilă nu o opreste nimic. Nici avalanse, nici furtuni, nici căzături, nici degerături, nici imobilizările la pat, cu perioadele lungi de recuperare șsi pericolele cunoscute, sau necunoscute, ale muntelui.

Merge cu hotărâre înainte, mereu înainte, mereu în sus. În viteză de formula 1 spre acoperisș, spre acoperisul lumii, pentru că următoarea destinatie este Vârful Everest!

*Dr Horatiu Moldovan-"Performantă pentru viată"

Destinul a făcut ca alegerea specializării de chirurgie cardiovasculară să fie făcută la vârsta de 9 ani, după întâlnirea sa cu primul român operat pe cord deschis de către renumitul profesor Christiaan Barnard.

Cu acest model în viată, după zeci de ani de activitate în blocul operator șsi la catedră, a devenit ilustru profesor universitar doctor Horațiu Moldovan.

Prezintă Iuliana Marciuc

Redactor Dana Ilie

Realizatori: Silvia Ionescu, Constantin Lupescu

Producător Iuliana Marciuc

(redifuzare)

23:00 Nocturne

*Invitat Nicolae Manolescu

Moderator şi realizator Marina Constantinescu

Regia artistica Aurel Badea

Producător Oana Cucuruzeanu

(redifuzare)

 
„6,9 pe scara Richter”, film românesc la TVR Internațional

Sâmbătă, 29 iunie de la ora 23.10, TVR Internațional programează comedia „6,9 pe scara Richter”, în regia lui Nae Caranfil.

Programe pentru dezvoltarea imm-urilor şi turismului

O nouă ediție ”Investiți în România!” s-a difuzat în direct, marți, 25 iunie, pe TVR Internațional. Echipa emisiunii v-a dat întâlnire de la ora ...

Monahul-medic Luca Bîlteanu a ales România: „Bolnavul e cel mai mare profesor al meu, iar boala este lecţia supremă”

Marți, 25 iunie, pe TVRi, de la ora 19:00, în direct, la "Un doctor pentru dumneavoastră", despre rolul modelelor în educație, cercetare şi ...

 

#tvri