loader
Foto

Drama „Tata mută munții”, sâmbătă la TVRi

Sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 23.00, la TVR Internațional, a fost programată drama „Tata mută munții”.

 

Filmul românesc la TVRi

Din distribuție fac parte Adrian Titieni, Elena Purea, Judith State, Valeriu Andriuță.

Filmul „Tata mută munții”, regizat de Daniel Sandu, ne spune povestea reală a unui tată care, pentru a-și găsi fiul dat dispărut în munți, mobilizează trupe speciale, ale SRI și specialiști în căutări montane.

Mircea Jianu are 50 și ceva de ani și este ofițer pensionat. Într-o zi, află că fiul dintr-o căsătorie anterioară este dat dispărut în munți.

Ca orice părinte preocupat de soarta copilului său, Mircea ajunge într-un suflet la locul dispariției, sperând ca fiul să fie găsit în viață și sănătos. Dar zilele trec și căutările rămân fără rezultat, iar Mircea vrea să ia problema în propriile mâini.

(w882)Personajul nostru, întâmplător, are un trecut cu pregătire militară. De aici am dedus că în momentul crizei el și-a reactivat niște reflexe militare conform cărora misiunea trebuie dusă până la capăt cu orice preț. Mai departe, spectatorii au libertatea să judece ei ce e justificabil sau nu.” (Daniel Sandu - /www.facebook.com)

10:00 Agrostrategia

Producător Vlad Macovei

10:50 Smart Diaspora

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

„Fraţii Jderi”, în topul celor mai vizionate filme românești

TVR Internațional programează sâmbătă, 11 mai, de la ora 23:30, „Frații Jderi” (România, 1974), după romanul omonim al lui Mihail Sadoveanu. ...

Reindustrializarea României, un proiect necesar

Reindustrializarea României, un proiect necesar

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Miercuri, 8 mai, de la ora 12:00, și sâmbătă, 11 mai, de la ora 5:55, la TVR Internațional, vă invităm să revedeți o ediție "Investiţi în ...

 

#tvri