loader
Foto

Galerie foto

Dirijorul Christian Badea, invitat la „A doua Românie”

Corina Dobre v-a dat întâlnire, de la ora 21:00, la TVR Internațional și online pe TVR+, cu unul dintre cei mai apreciați ambasadori culturali ai României în lume.

 

Corina Dobre
A doua Românie

Dirijorul Christian Badea, aclamat în cele mai prestigioase săli de concert şi în celebre teatre lirice din Europa, America de Nord și Asia, povestește despre rolul culturii în promovarea României în lume, despre felul în care pandemia i-a schimbat viața artistică, dar şi despre concertele şi proiectele sale din ţară.

(w882) christian

„Alături de copilul tău, chiar și de la distanță” este mesajul campaniei dedicate copiilor cu părinții plecați la muncă în străinătate, organizată de Asociația Salvați Copiii și susținută de Televiziunea Română.

(w882) anca sta,m

Anca Stamin, coordonator de programe Salvați Copiii explică de ce e important că acești copii să fie sprijiniți și cum pot fi ajutați, atât ei cât și părinții lor, nevoiți să plece în căutarea unei vieți mai bune dincolo de granițele țării.

Alexandra Bulat, primul român ales consilier de comitat în Regatul Unit, în Cambridgeshire, vorbește despre nevoia de implicare în societatea de adopție, dar și despre protecția drepturilor imigranților din Marea Britanie, în contextul Brexit.

(w882) alexandra

***

Edițiile emisiunii pot fi urmărite online pe TVR+.

 

2:00 Omul anului

Moderator Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci

Producator Oana Turcu

Coordonator proiect Nicolae Cozma

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri