loader
Foto

Galerie foto

Destinaţia Tel Aviv, la final

Vineri de la ora 22.00, Carmen Târnoveanu vă așteaptă, în direct, la TVR Internațional, în ultima gală dedicate competiției internaționale Eurovision.

 

Carmen Târnoveanu
Destinaţia Tel Aviv

România a urcat pe scena Eurovision 2019, în cea mai competitivă semifinală, cea cu numărul 2. Deși, foarte apreciat de critici și nu numai, spectacolul adus de România în competiția Eurovision nu s-a calificat pentru finala internațională.

(w882)

Ester Peony, reprezentanta României, a interpretat outstanding, adică minunat, așa cum relatează presa internațională, melodia On a Sunday.

(w882)

Cea de-a doua semifinală a propus publicului un număr de 17 melodii foarte bune, ceea ce a făcut ca rezultatele să fie foarte strânse și, de data aceasta, nu și în favoarea României.

Împreună cu artiști, vedete, campioni ai României, o felicităm pe Ester Peony pentru calitatea artistică a momentului pe care l-a susținut pe scena Eurovision și implicit, pentru ce a făcut pentru România.

(w882)

Mai departe de victorie, fără îndoială, contează să fim împreună, conștienți, chiar și atunci când nu urcăm pe podium, de resursele noastre extraordinare și de potențialul nostru. Ori, toate acestea s-au văzut aseară pe scena Eurovision și datorită delegației României, prezentă în competiția internațională.

 

12:00 Sâmbătă cu Albertina

„Sâmbăta cu Albertina” este cu şi despre stilul nostru de viaţă. Aflăm despre sănătate, educaţie, film & teatru, muzică & festivaluri, oameni de succes, social media, artă, psihologie, carte, sport, gastronomie, modă, nutriţie şi despre tot ce ne preocupă în viaţă.

Prezintă Albertina Ionescu

Producător George Tudor

13:00 Tradiţii

*Ion Buldumea

Prezentator şi producător Tatiana Slivca

(redifuzare)

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri