loader
Foto

Ediție specială ”Daruiește Românie!”

Emisiunea ”Dăruiește Românie!” v-a așteaptat cu o nouă ediție specială, adaptată situației în care ne aflăm și regulilor pe care e necesar și obligatoriu să le respectăm, de distanțare socială. Vineri, 5 iunie, de la ora 22, ora României, la TVRi.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

În fiecare seară de vineri, de la 22:00, Carmen Târnoveanu vă invită să urmăriți o ediție specială ”Dăruiește Românie!”, alături de artiști, vedete, oameni de cultură, personalități ale României. Împreună vom căuta, pentru românii de pretutindeni, confirmarea unui adevăr în care toți nădăjduim, acela că, deși suntem departe, rămânem tot noi, rămânem împreună, de altfel, acesta este și sloganul campaniei pe care TVR International o are în desfășurare: #DeparteDarImpreuna.

 

INVITAŢI:

• CRISTINA NICHITA

• TAVI COLEN

• EMMA DE LA ZU

• ARIS ZISOPOL

• IONUȚ GALANI

• IONUȚ UNGUREANU - PROVINCIALII


Realizator și moderator:

• CARMEN TÂRNOVEANU

 

Montaj:

• LILIANA NĂSTASE

 

Jurnaliști tv:

• GABRIELA MOCANU

• LAURENȚIU NĂSTASE

 

Director imagine

• EMIL STAN

 

Regizor tv

• MANUELA APOSTOL

 

Producător

• RALUCA AMZĂR

 

4:00 Vineri seara in direct (R)

*Best of 2

Moderator Kyrie Mendel

Producător Bogdan Stănescu

(Reluare)

5:00 Exclusiv în România

*Brasov Fagaras 2024

In acest episod pornim spre Brasov, polul turismului din Romania, de unde vrem sa exploram intreaga zona. Mai intai vom merge sa cunoastem o fosta jurnalista care acum face paine artizanala cu maia, iar apoi cresteaza painile cu desene care contin motive traditionale ori inspirate din natura. Ce iese din mana Anei Negru, din Bod, este nu doar foarte bun, gustos si sanataos, dar sunt si adevarate opera de arta. Si pentru ca dansatoarele din Crihalma sunt vestite in toate tara am fost sa vedem Dansul Fecioreasca Fetelor. Un dans pe cat de frumos, pe atat de spectaculos care asteapta aprobarea sa intre in patrimoniul imaterial UNESCO. Tot in Brasov a fost inaugurat recent si Muzeul Sportului si Turismului Montan unde se pot vedea exponate care învie istoria multor sporturi care iși țes poveștile împletite cu cele ale marilor sportivi. Schiuri de acum 150 de ani stau alături de primele perechi de patine pentru gheata, multe trofee si filme de arhiva din perioada interbelica, cu demonstratii sportive, sau de la mari evenimente care au marcat istoria sportului romanesc.

Nu ne-am grabit sa plecam din aceasta frumoasa zona pentru ca am aflat ca aici se afla Centrul Georgrafic al Romaniei. Pana in 2007 nimeni din comunitatea stintifica nu a fost preocupat de acest lucru. Profesorul universitar Alexandru Boroiu a reusit, dupa ani de munca si studiu, sa determine cu exactitate unde se afla centrul tarii. Acest loc nu se afla la Dealul Frumos, asa cum se credea, ci in alt loc care a surprins pe toata lumea.

Prezentator şi realizator Cristian Tabără

Producători: Marin Găbudean, Cristina Magearu

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri