loader
Foto

Cum să-ţi transformi pasiunea într-o afacere de succes

Miercuri, 12 august, seria „ Afaceri de succes” din cadrul emisiunii „Investiţi în România!” v-a prezentat trei firme din ţară care ne-au spus că reuşita în afaceri depinde mai ales de pasiunea pe care o investeşti. De la 22:00, la TVR i şi TVR+.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Marcela Gyongyke Morcov - designer, manager Casa de Modă LADY, Braşov, Marina Matei - e-commerce manager Floria Network, Bucureşti, fizician Alexandru Muşat - director general QM Electronic, Bucureşti au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 3 iunie, la TVR Internaţional.

QM Electronic este o firmă înființată în 1995, specializată în producţia de echipamente de automatizare şi control. 7 ani mai târziu realizeză primul model Spririduş, un aparat de fizioterapie în miniatură care stimulează câmpul energetic în perioadele de recuperare. Tot în domeniul medical, cercetătorii români au dezvoltat o aplicaţie pe telefoanele inteligente care utilizează cromoterapia pentru a reface echilibrul aurei.

Casa de Modă Lady există din 1993, la Braşov și are ca activitate producţia la comandă de confecţii pentru femei. De la două ateliere şi o serie mică şi până la capacitatea de astăzi, firma a crescut enorm, făcându-se remarcată prin participări la târguri atât la Mamaia, Braşov şi Bucureşti, cât şi la Paris, Milano şi Istanbul. Atelierul de creaţie dispune de utilaje moderne, iar articolele sunt comercializate în magazinul propriu din Braşov, dar şi în alte spaţii din țară.

FLORIA NETWORK este o afacere care a prins viață în 2010 din pasiune pentru flori şi dragoste pentru frumos. Povestea brand-ului a început cu floria.ro, în prezent cea mai mare florărie online din România. Anul acesta, a primit titlul de „Furnizor al Casei Regale”. Din portofoliu fac parte peste 1.500 de buchete și aranjamente unice. Produsele sunt livrate oriunde în ţară, în 2 ore şi internaţional, în 24 ore.

Emisiunea „Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR Moldova.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

 

0:20 Memorialul Durerii - o istorie care nu se învaţă la şcoală

*O istorie care nu se învaţă la şcoală

*Caractere

Într-o lume deformată, mutilată moral de un regim politic criminal, au existat oameni care au reusit să-si păstreze demnitatea, refuzând orice formă de compromis. De cele mai multe ori această verticalitate morală a fost pedepsită cu ani grei de închisoare. Această serie reuneste figuri emblematice ale rezistentei anticomuniste românesti

*Primăvara creştină

Un episcop martir: Anton Durcovici

Anton Durcovici a fost un episcop romano-catolic al diecezei de Iași în anii 1948-1949. Perioada a una de confruntare deschisă cu regimul comunist, iar episcopul Durcovici și-a făcut pe deplin datoria. A fost arestat în iunie 1949 și a murit la Sighet, în 10 decembrie 1951. A fost beatificat la data de 17 mai 2014 la Iași.

Redactor Doina Teodoru

Producător Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

(redifuzare)

1:10 De ce-aş citi? (R)

*Invitat: Vava Ştefănescu, dansatoare şi coregrafă, manager Centrul Naţional al Dansului şi Radu Nica, regizor, manager Teatrul Metropolis

De ce-aș citi? Ca să înțeleg mai bine artele performative, teatrul și coregrafia. Pe 29 aprilie se celebrează în fiecare an Ziua Internațională a Dansului, iar noi vom încerca să aflăm care este relația textului cu dansul, a literaturii cu coregrafia și cu mișcarea scenică.

Moderator Tudor Călin Zarojanu

Producător Bogdana Pascal

(Reluare)
 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

În Săptămâna Patimilor, la „Investiţi în România!”, am ales o temă deosebită: turismul religios, pelerinaj pentru suflet. Emisiunea s-a difuzat ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvri