loader
Foto

Galerie foto

„Cu mâinile curate”, filmul de sâmbătă la TVR MOLDOVA

TVR MOLDOVA difuzează sâmbătă, 4 iunie, de la 22.00, un film poliţist marca Sergiu Nicolaescu.

 

Filmul deschide celebra serie a filmelor de acţiune din cinematografia românească - seria Comisarului.

„Cu mâinile curate” este unul dintre cele mai cunoscute filme realizate de Sergiu Nicolaescu. Este un adevărat thriller, care îmbină caracteristicile genului poliţist cu intriga de tip politic. Acţiunea se desfăşoară în 1945, când nivelul criminalităţii atinsese cote alarmante.

(w882) Cu Mainile

Roman - Ilarion Ciobanu - este un proaspăt poliţist, fost comunist ilegalist, numit la conducerea uneia dintre cele mai „fierbinţi” secţii de poliţie din Capitală. El apelează la ajutorul comisarului Miclovan - Sergiu Nicolaescu - un poliţist cu metode neconvenţionale.

(w882) Cu Mainile

România, 1972. Regia: Sergiu Nicolaescu. Scenariul: Titus Popovici şi Petre Sălcudeanu. Cu: Ilarion Ciobanu, Sergiu Nicolaescu, Alexandru Dobrescu, Gheorghe Dinică.

FILMELE TALE DE ACASĂ, LA TVR MOLDOVA!

***

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Filmele pot fi urmărite şi pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!


9:00 Telematinal

*Partea a III-a

Prezentatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminiţa Popa

Transmisiune directă

10:00 Agrostrategia

Producător Vlad Macovei

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți, în direct, la TVR Internațional, o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri