loader
Foto

Colinde şi acte de caritate ale românilor, la "Corespondent TVRi"

TVRi v-a oferit o nouă emisiune cu un sumar bogat despre viaţa culturală şi implicarea socială a românilor de pretutideni: 22 decembrie, ora 21:30, la TVR Internaţional şi pe TVR +.

 

Corina Dobre
A doua Românie

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

20 de preoţi tineri din Ialomiţa alcătuiesc Corala Sfântul Mina a Protopopiatului Slobozia şi recent au susţinut mai multe concerte de colinde româneşti în Belgia, la Parlamentul European şi la biserica românească din Liège.

(w882) 5

Un fotograf român stabilit în Finlanda a lansat o carte dedicată oraşului în care s-a născut. “The Storybooks of Bucharest” conţine scrisori de dragoste în imagini, adresate de Octavian Balea Bucureştiului.

(w882) 1

Invitaţi: Octavian Balea - fotograf, autorul cărţii; Vlad Eftenie, arhitect, profesor şi fotograf; Andrei Bârsan - fotograf, preşedintele Asociaţiei "Bucureştiul meu drag".

(w882) 2

(w882) 3

Asociaţia „Curtea Veche” continuă programul "Adoptă o şcoală" prin care români de peste hotare contribuie la promovarea lecturii şi la dezvoltarea învăţământului în şcolile în care au studiat.

(w882) 9

Invitată: Iren Arsene, preşedinta Asociaţiei „Curtea Veche”.

(w882) 7

Medicul italian Massimo Liberatori, iniţiatorul proiectului „Tineri pe picioare” („Ragazzi in gamba”) schimbă vieţile a sute de români invalizi, oferindu-le proteze performante. Înainte de sărbători, a venit în România, împreună cu Mioara Moraru, vicepreşedinta Asociaţiei culturale „Propatria” şi cu un grup de voluntari, pentru a oferi ajutoare locuitorilor din satul Gura Caliţei, judeţul Vrancea. 

(w882) 8

Prin Skype: Mioara Moraru - vicepreşedinta Asociaţiei culturale „Propatria”.

(w882) 6

Centrul Cultural Italo-Român de la Milano aniversează opt ani de la fondare. Peste 250 de evenimente culturale sunt rodul unei activităţi consecvente de voluntariat din partea unui grup de profesori, jurnalişti, artişti, scriitori, studenţi care au ales să contribuie la imaginea României şi la promovarea valorilor sale culturale. Prin telefon: Violeta Popescu, preşedinta Centrului Cultural Italo-Român, Milano.

(w882) 10

***

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

(w882) Dobre

***

Emisiunea poate fi urmărită pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

22:00 Dosar România

*Conspiraţii, lovituri militare, revoluţie, căderea comunismului, Virgil Măgureanu la Dosar România (II)

Producător Răzvan Butaru

23:40 Monocrom

Producător Ionela Gogoţ Studioul teritorial Timişoara

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri