loader
Foto

Chirurgia cardiacă și toracică

Luni, 12 februarie, de la ora 19:00, TVR Internațional vă invită să revedeți o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră” despre afecțiunile umărului, chirurgia cardiacă și toracică.

 

Ana Maria Ghiur
Un doctor pentru dumneavoastră

* Chirurgia cardiacă și toracică

Invitat: prof. univ. dr. hc Horia Sîrbu, şeful Catedrei și a Departamentului de Chirurgie Toracică a Spitalului Universitar Erlangen, Germania(w882)

(w882)

Prof. Sîrbu vine cu recomandări din experiența acumulată în străinătate, acolo unde este respectat, apreciat, cu o carieră impresionantă ce cuprinde inclusiv cercetare medicală.

* Afecțiunile umărului

Invitat: dr. Ion-Andrei Popescu, specialist ortopedie-traumatologie, supraspecializare în chirurgia umărului, competență în medicină sportivă

(w882)

(w882)

După rezidenţiatul, specializarea şi experiența dobândită în Germania și Franța, invitatul nostru a ales să trateze pacienții în România. Vorbim despre supraspecializarea medicilor în contextul evoluției științei medicale și despre cele mai frecvente patologii de umăr.

Ediția s-a difuzat în premieră în 20.11.2023

***

Moderator Ana Maria Ghiur

Jurnalist tv Lucian Băbeanu

Documentarist Giorgiana Șușurincă

Producător tv Monica Ancuța-Tiuntiuc

***

Un doctor pentru dumneavoastră, de 16 ani împreună cu publicul TVRi

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi (R)

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

(Reluare)
 
Turismul rural, model de dezvoltare al satului românesc

Vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Investiți în România!" la TVR Internațional, marți, 30 iulie, de la ora 21:00.

Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: duminică, 28 iulie 2024

În ediția de luni, 29 iulie, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflăm despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

Carmen Târnoveanu și invitații săi vă așteaptă într-un București de vară

Sezonul estival „Dăruiește Românie!" continuă, vineri de vineri, de la ora 20.00, în direct, la TVR3. Românii din străinătate pot urmări ...

 

#tvri