loader
Foto

Carmen Târnoveanu v-a invitat la o nouă ediție „Dăruiește Românie!”

Cea de-a treia gală de susținere și promovare a educației, realizată în parteneriat cu Fundația World Vision, a fost transmisă vineri, de la ora 21.00, la TVR Internațional și online pe TVR+.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Emisiunea „Dăruieşte Românie!” în calitate de Ambasador al Copiilor de Pretutindeni, vă prezintă programul educaţional „Vreau în clasa a 9-a”, care îşi propune să sprijine educaţia copiilor proveniţi din familii cu posibilităţi materiale reduse.

Întâlnirile cu românii de pretutindeni, din fiecare vineri, de la ora 21:00, se transformă, pe parcursul mai multor ediții ale emisiunii, în gale de strângere de fonduri, din care vor fi acordate burse lunare pentru continuarea studiilor de liceu, pentru elevii înscriși în programul Fundației World Vision – “Vreau în clasa a IX-a”.

Săptămâna aceasta, la „Dăruieşte Românie!” ați putut face cunoștință cu Daria, elevă în clasa a X-a, un copil sensibil, cu rezultate foarte bune la învățătură, ambițioasă, perseverentă și îndrăgostită de artă.

Sunt pasionată de teatru. Acesta este visul meu. Știu că pot să ajung acolo unde îmi doresc și pentru aceasta vrea să fac totul”.

Destinele acestor copii, precum Daria, depind de susţinerea noastră, români de peste tot din lume. Doar cu sprijinul nostru şi, neapărat prin investiţia noastră în educaţie, astfel de copii pot spera la un viitor mai bun. Pentru educație, pentru viitor, suntem împreună, noi, români de pretutindeni.

Artiștii care au urcat pe scena „Dăruieşte Românie!” în cea de-a treia gală de susținere și promovare a educației, realizată în parteneriat cu Fundația World Vision au fost: Daniel Iordăchioaie, Dan Helciug, Raisa și Vlad Constantin.

„Mă bucur să descopăr în tânăra generație astfel de copii. Lucrez și eu cu tinerii talentați de peste 10 ani. Ascult ce se povestește aici despre acești 860 de copii care, înțeleg că fac parte din acest program – Vreau în clasa a IX-a, al Fundației World Vision, și îmi dau seama câte sunt de făcut. Adică, noi câtă responsabilitate avem față de acești copii. Deci, da, contați pe mine, spune Daniel Iordăchioaie.

(w882) daruieste

Educația este numitorul comun al binelui, sub orice aspect, în orice moment. Contează mesajele care ajung la acești tineri, mai ales felul în care le transmitem. Vreau să mă implic mai mult, promit să întreb mai mult despre ce e de făcut și da, facem echipă pentru educație, spune Dan Helciug.

(w882) dan helciu

Și eu am muncit și muncesc foarte mult pentru a deveni un artist complet. Mă pregătesc pentru o universitate internațională. O încurajez pe Daria, știu ca va reuși, spune Raisa.

(w882) raisa si c

***

Alături de artiștii României, în fiecare ediție a emisiunii „Dăruieşte Românie!”, telespectatorii vor avea ocazia să cunoască copii excepţionali, bursieri ai programului „Vreau în clasa a 9-a”, de la care vom afla cele mai emoţionante poveşti despre ambiţie, perseverenţa, reuşită. Aceşti copii buni și talentați, cu pasiuni precum arta plastică, teatrul, muzica, dansul sau atletismul, provin din comunități sărace din mediul rural, acolo unde a merge la liceu nu depinde doar de note, ci mai ales de aspecte precum situația financiară a familiei sau distanța până la școală.

Sezonul 6 al emisiunii „Dăruieşte Românie!” vă prezintă spectacolul unei Românii în care faptele bune joacă rolul principal. Vă aşteptăm în fiecare săptămână, vineri, de la ora 21.00, să Dăruiţi Românie! Este nevoie de fiecare dintre noi! Fiecare separat şi toţi împreună să aşezăm o cărămidă la temelia formării unui tânăr.

Accesaţi worldvision.ro pentru a afla cum puteţi face parte din echipa binelui și astfel, să Dăruiți Românie!

***

Emisiunea poate fi urmărită la TVR Internațional şi online pe TVR+.

Moderator și realizator: Carmen Târnoveanu

Producător: Raluca Amzăr

Director de imagine: Paul Protopopescu

Regizor tv: Gini Ignat

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Producător Cosmin Dumitru

23:15 PHOENIX. HAR/JAR

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri