loader
Foto

Campionul Cornel Gheorghe, în emisiunea „Lumea şi Noi”

În ediţia de luni, 25 ianuarie, a emisiunii „Lumea şi Noi”, l-am cunoscut pe patinatorul şi antrenorul Cornel Gheorghe, care s-a aflat în dialog cu Angela Avram. De la ora 20:30, la TVR Internaţional.

 

Angela Avram
Lumea şi noi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Patinatorul Cornel Gheorghe a câștigat de 11 ori titlul de campion național al României, între 1986 şi 1997, și a obținut cel mai bun rezultat pentru România la Campionatul Mondial de la Praga, în 1993, unde s-a clasat pe locul 9.

A cucerit medalia de argint la Jocurile Mondiale Universitare (Universiade) din Coreea de Sud, 1997.

Cornel Gheorghe a petrecut 14 ani în SUA, la centrul "Ice Castel International" din California, ca sportiv şi ca antrenor. Cornel Gheorghe a lucrat ca antrenor în cadrul Federației Române de Patinaj.

(w882) Cornel Ghe

Este antrenorul lui Zoltan Kelemen despre care aţi aflat mai multe în ediţia de luni, 18 ianuarie, a emisiunii „Lumea şi Noi”.

Un dialog cu marele sportiv şi un portret realizat de Angela Avram lui Cornel Gheorghe, în întâlnirea din ediţia de luni, 25 ianuarie, a emisiunii „Lumea şi Noi”.

La TVR Internaţional îi puteţi cunoaşte pe cei mai buni patinatori români, într-o serie realizată de Angela Avram. Ediţiile se difuzează timp de şase săptămâni, începând din 18 ianuarie 2016, în fiecare zi de luni, de la ora 20:30.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

10:00 Ferma

Jurnalist tv Sergiu Marinescu

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu Cosmeriuc

10:50 Smart Diaspora

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

"A doua Românie", cu Sînziana Mircea

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Joi, 18 aprilie, de la ora 21:00, la "A doua Românie", pe TVR Internațional, v-am invitat să urmăriţi un amplu interviu cu Sînziana Mircea, ...

Maria Cîrneci, aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cei 45 de ani de cântec ai artistei împreună cu Mioara Velicu, Ionuţ Fulea, Cornelia şi Lupu Rednic, precum ...

 

#tvri