loader
Foto

Galerie foto

Buzău, investiții și povești de succes

În ediţia ”Investiți în România” de marți, 27 octombrie, am vorbit despre transformarea municipiului Buzău într-o metropolă deschisă către şi pentru cetăţeni.

 

Investiţi în România!

Crearea unor spaţii publice inteligente, care să uşureze viaţa buzoienilor şi să eficientizeze activitatea primăriei este proiectul actualei conduceri a municipiului. Acesta presupune investiţii în mare parte cu fonduri europene în mobilitate, infrastructură, educaţie modernă, eficienţă energetică. Sistemul educaţional a fost încă de anul trecut digitalizat integral, ceea ce a permis reorganizarea fără mari greutăţi în actuala pandemie. Un alt proiect început de conducerea locală vizează recunoaşterea valorilor umane din Buzău.

(w882)

Invitatul din această ediţie, edilul Constantin Toma a dezbătut împreună cu moderatorul Octavian Jora această transformare a metropolei buzoiene într-una modernă, prietenoasă cu cetăţenii.

(w882)

 

Așteptăm opiniile și sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.


 

 

 

 

 

 

21:00 Vineri seara in direct

*Best of 2

Moderator Kyrie Mendel

Producător Bogdan Stănescu

(redifuzare)

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri