loader
Foto

Branduri româneşti, calitate garantată

Ilan Laufer,  ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, academician Ştefan Manea, director general HOFIGAL, Bucureşti şi Cosmin Crăciunescu, director general Crama Aramic, Timiş au fost invitaţii lui Sorin Burtea, marţi, 17 octombrie, la TVRi, de la ora 21.30.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Oamenii de afaceri se întâlnesc la TVR Internaţional!

HOFIGAL este o companie 100% românească, un stâlp de rezistență al cercetării românești în sectorul plantelor medicinale și aromatice, o marcă recunoscută la nivel mondial, care a fost înfiinţată la Bucureşti, la 17 aprilie 1990. Numele îi este asociat cu al unuia dintre cei mai mari cercetători ai ţării noastre, academicianul Ştefan Manea.

Societatea produce ceaiuri, tincturi, uleiuri, capsule si comprimate, cosmetice şi alte produse şi este singura întreprindere autorizată naţional şi internaţional în domeniul cercetării enzimelor. În 2003, echipa firmei a deschis Centrul de Terapie Naturală "Alexandra", la Breaza, un loc ideal pentru refacere și repaus.

CRAMA ARAMIC de pe dealurile Silagiului, în apropiere de Buziaș, este o afacere de familie începută în 2007. Dezvoltarea companiei a avut loc în trepte, începând cu achiziția de terenuri, replantarea culturilor de viță de vie şi construcția combinatului de vinificare.

Prin programul de reconversie, a fost înlocuită vița de vie de pe cele 50 de hectare ale podgoriei. Culoarea, parfumul, gustul, toate calităţile unui vin deosebit sunt extrase într-un combinat ultramodern cu o capacitate de procesare şi stocare de 200.000 de litri, unul dintre proiectele societății realizat cu fonduri europene.

Așadar, în această ediție vă spunem povestea celor două companii din București și din Timiș și vă prezentăm programele de susținere a sectorului Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

Emisiunea „Investiţi în România!” este difuzată în direct la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR MOLDOVA.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

11:30 5 x 5 minute de istorie cu Adrian Cioroianu

*Ep. 112-116

Realizator Irina Ifrimache

(redifuzare)

12:00 A doua Românie (R)

Prezintă Corina Dobre

Jurnalişti: Virginia Ghiţă şi Lucian Băbeanu

Realizator Corina Dobre

Producător Liliana Văduva

(Reluare)
 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

 

#tvri