loader
Foto

Articolul VII, despre protejarea cetăţenilor români în străinătate

Senatorul  Gabriela Crețu și profesorul Dan Dungaciu au fost invitaţii Mihaelei Crăciun pe 20 februarie, la TVR Internaţional, de la ora 21.30, în emisiunea "Articolul VII".

 

Mihaela Crăciun
Articolul VII

Producătorul și moderatorul Mihaela Crăciun i-a avut invitați miercuri, 20 februarie, pe senatorul  Gabriela Crețu, președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Senatul României, și profesorul Dan Dungaciu, directorul Institutului de Știinţe Politice și Relaţii Internaţionale al Academiei Române (ISPRI).

Printre temele principale ale dezbaterii s-au regăsit președinția României la Consiliul Uniunii Europene; Parlamentele naționale şi protejarea cetăţenilor români în străinătate.

Dezbaterea a avut și intervenții telefonice: din Bruxelles, de la ziarista Angela Avram, iar din SUA de la scriitorul Bogdan Suceavă, profesor la California State University, Fullerton, autorul romanului „Avalon. Secretele emigranţilor fericiţi”.

De asemenea, a participat la dezbaterea din emisiune, în direct prin telefon, Mitropolitul Ortodox Român al Europei Occidentale și Meridionale, IPS Iosif Pop.

Emisiunea poate fi urmărită la ora difuzării şi online pe TVR+.

(w882) Cover Miha

 

2:30 5 x 5 minute de istorie cu Adrian Cioroianu (R)

*Ep. 112-116

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)
 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri