loader
Foto

Articolul VII: Ediție specială Brexit

Miercuri, 13 februarie, la TVR Internaţional, de la ora 21.30, ați putut urmări o dezbatere pe o temă de actualitate care ridică multe întrebări.

 

ANTONIO MOMOC
Articolul VII

Guvernul de la Londra a demarat procesul de înregistrare a statutului de rezident în Marea Britanie pentru cetățenii din UE.

Cum îi afectează scenariile Brexit, cu sau fără acord, pe românii din Marea Britanie, cum vor fi influenţate viața, munca, afacerile românilor de o parte și de alta a Canalului Mânecii au fost temele propuse de moderatorul Antonio Momoc invitaților săi: Victor Ionescu – subsecretar de stat în cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni și Marian Preda – sociolog specializat în probleme de muncă și migrație.

***

Realizatori: Raluca Tudor, Mihaela Crăciun

Producător: Raluca Tudor

Emisiunea poate fi urmărită la ora difuzării şi online pe TVR+.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal *Ştiri

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

8:50 Diasporadar

Producător Raluca Tudor

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri