loader
Foto

Articolul VII: Criza sanitară și votul prin corespondență la alegerile parlamentare

În ediția din 14 octombrie a emisiunii „Articolul VII", realizatorul Mihaela Crăciun și invitații săi au discutat despre actuala criză sanitară și votul prin corespondență la alegerile parlamentare.

 

Mihaela Crăciun
Articolul VII

Despre criza sanitară și votul prin corespondență la alegerile parlamentare din 6 decembrie a discutat realizatorul Mihaela Crăciun cu Radu Mihail, vicepreședinte, Comisia pentru politică externă, Senatul României, miercuri, 14 octombrie.

(w882) Mihail

La telefon, din Rezina, Republica Moldova, a intervenit Constantin Codreanu, președinte, Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, Camera Deputaților.

(w882) Codreanu

De asemenea, a intervenit la dezbatere și un medic care, după 7 ani în Norvegia, a decis să revină acasă și să se implice în administrația locală. Este vorba despre dr. Raluca Mihaela Bercea, consilier local al Municipiului Ploiești.

(w882) Bercea

Dacă vă este dor de fotbalistul Gică Craioveanu, îl puteți revedea la Articolul VII, în cadrul campaniei Ambasadei României în Regatul Spaniei, centrată pe promovarea votului prin corespondență, în contextul demersurilor mai largi de organizare în străinătate a alegerilor pentru Parlamentul României, o acțiune de promovare a unui drept civic și exercitarea acestuia în condiții de maximă siguranță. Ministrul Bogdan Aurescu recomandă, în contextul pandemiei de COVID-19, să se opteze pentru votul prin corespondenţă.

***

Realizator și moderator: Mihaela Crăciun

0:10 Istorii cu tâlc

*Invitată Stela Botez

„Mi s-a spus mereu să fiu liberă şi să visez”

Cunoscută şi ca „Fata cu cobza”, a ştiut mereu să-şi urmeze visul fiind încurajată de părinţi şi mentorii întâlniţi în cariera artistică. Încrezătoare, curajoasă şi mereu organizată în atingerea scopurilor, se poate bucura de o diversitate de proiecte muzicale şi literare.

Moderator Anatol Guzic

Producător Adriana Goraş

1:10 Ediţie limitată

Prezinta Marius Constantinescu Producător Bianca Sărăţeanu

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri