loader
Foto

Armonia cu natura şi binefacerile plantelor, la "Un doctor pentru dvs."

Emisiunea "Un doctor pentru dumneavoastră" vă propune în săptămâna 20-23 iunie, atât noi ediţii, despre medicina integrativă, cât şi redifuzări ale unor ediţii interesante din luna martie.

 

Irninis Miricioiu
Sorin Sîrbov
Ana Maria Ghiur

Luni, 20 iunie, invitatul lui Irninis Miricioiu este dr. TEODOR COLDEA, medic primar medicină sportivă, competenţă în acupunctură şi medicină ayurvedică. Ei vrobesc despre... fericire, o noţiune pe care puţini oameni reușesc să o atingă. Ea presupune un stil de viață optim, de la sănătatea fizică și biologică, până la cea mentală, psihică și spirituală.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Marţi, 21 iunie, discuţia va aborda tema plantelor şi modul în care ajută ele la starea de sănătate. Sorin Sîrbov stă de vorbă cu acad. ing. ch. ŞTEFAN MANEA, dir.gen. HOFIGAL, și dr. ADRIANA TATOMIRESCU, medic nutriţionist, competenţă în apifitoterapie, directorul Centrului de Terapie Naturală din Breaza.

În medicina integrativă se pune accent pe strânsa relație dintre om și mediu și sănătatea acestora. Întoarcerea la natură este primul pas pe care trebuie să-l facă fiecare dintre noi pentru a-și menține starea de sănătate. Plantele, cu toate principiile lor active, cu beneficiile lor medicale, dar și estetice, ne ajută să tratăm o varietate de boli.

(w882) Un doctor


Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Miercuri, 22 iunie,
puteţi urmări redifuzarea ediţiei din 2 martie, despre afecţiunile vezicii biliare, când invitată a fost dr. NICOLETA BĂJENARU, medic primar chirurgie generală, competenţă în chirurgie laparoscopică, endoscopie digestivă şi ecografie general. Cei interesaţi află mai multe detalii depre tratamentele complementare ale acestei afecţiuni de la dr. Rareş Simu, medic specialist alergologie şi imunologie.

Joi, 23 iunie, puteţi urmări redifuzarea ediţiei din 3 martie, despre progresele din chirurgia cardiacă, atunci când l-am avut invitat pe conf. dr. HORAŢIU MOLDOVAN, medic primar chirurgie cardiovasculară, membru correspondent al Academiei de Ştiinţe Medicale, Şef Chirurgie Cardiovasculară, Spitalul Sanador.

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

***

Partenerii emisiunii:

Înființat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continuă.  În prezent, deține mai multe clinici, laboratoare de analize medicale și cel mai mare spital privat multidisciplinar din țară. Cu o suprafață totală de 23.000 de mp și o capacitate de 402 de paturi, Spitalul SANADOR pune la dispoziție o gamă complexă de specialități medicale și chirurgicale și  blocuri operatorii dotate la standarde europene. Număr de contact 021.9699; e-mail: frontdesk@sanador.ro sau pagina de Facebook.

(w100) Livia dent Mulţumim dr. Irina Trosca, recunoscută în domeniul stomatologic, care răspunde la întrebările dvs. transmise la adresa: Număr de contact: 0733.045.855/0721.021.855; e-mail: office@liviadent.ro 0733.045.855 sau pagina de Facebook.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322. 40.04

(w100) Hofigal Ştefan Manea este recunoscut în domeniul fabricării produselor naturale. Se spune că Dumnezeu a lăsat pe pământ 1.000 de boli, dar şi 1001 plante care să ajute la vindecarea noastră. Plantele, sub forma de ceaiuri, tincturi, comprimate, siropuri, pot fi aliaţii noştri în lupta cu agenţii patogeni ce pot cauza boli. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.hofigal.eu, adresaţi întrebări pe e-mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie sau pagina de Facebook.   Număr de contact: 021.334.51.35/021 492.04.42

(w100) FlorăriaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dvs. transmise la adresa: office@trias.ro sau pe Facebook.

(w100) Mirador Confecţii şi produse tricotate pentru femei, bărbaţi şi copii. Lunar sunt produse peste 75.000 de haine, branduri franceze medium-high quality. Contact:office@tanex.ro sau pe pagina de Facebook. Număr de contact: 021.421.02.16

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

23:15 Dragii nostri aflati despre noi

Filmul documentar este o proiecție casnica și socio-culturala a omului din Romania anilor 80, eliberata de contextul politic. E un mijloc de teleportare, o capsula a timpului prin care spectatorul este purtat intr-o perioada nu foarte indepartata, dar totuși atat de diferita fața de cea de azi, urmarind viața obișnuita, cotidiana, a romanilor de atunci. Cel mai mult ne dorim sa starnim interesul generațiilor care nu știu aproape nimic despre acea perioada, tineri care n-au mai mult de 25 de ani.

Realizator Ana Preda

Producator Diana Dumitru

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri