loader
Foto

Antreprenorii de succes pariază pe investiţii în tehnologie şi oameni

Ovidiu Neacşu, asociat Plasticom Titu, Dâmboviţa şi Marius Costache, director general GreenWEEE International, GreenLamp Reciclare Buzău, au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 30 aprilie, la TVR Internaţional, de la ora 22.00.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Plasticom este o companie cu acţionariat 100% românesc. A luat fiinţă la Titu, în judeţul Dâmboviţa. Este specializată în producţia de piese din plastic, obţinute prin injecţie, destinate în principal echipării aparatelor electrocasnice. Are peste 20 de ani de experienţă şi o echipă de aproximativ 200 de angajaţi. Filosofia firmei este de a investi permanent în tehnologii şi în oameni, pentru a creşte productivitatea şi a îmbunătăţi calitatea produselor şi serviciilor. În acest scop, au fost accesate fonduri europene.

GreenWEEE International face parte din GreenGroup, companie cu acţionariat majoritar străin, cu sediul în Buzău, şi aproape 1.600 de angajaţi în ţări precum: Serbia, Macedonia, Grecia şi Germania. Unitatea a fost inaugurată în 2009 şi este un reciclator integrat de echipamente electrice, electronice şi electrocasnice, cabluri şi baterii. Investiţia a fost de 11 milioane de euro şi a creat 190 de locuri de muncă. GreenLamp este tot o societate parte a grupului buzoian, ce a fost inaugurată în 2010. Este singura fabrică din România ce tratează complet deşeuri de iluminat. Pe cele 4 linii de procesare sunt reciclate 3.600 de tone pe an. Prin investiţia de 1 milion de euro au fost create 10 locuri de muncă.

Emisiunea “Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR.

***

Emisiunea poate fi urmărită în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

21:00 Vineri seara in direct

*Best of 2

Moderator Kyrie Mendel

Producător Bogdan Stănescu

(redifuzare)

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri