loader
Foto

Angajați români, investiții substanțiale, produse pentru tot globul

Alexandru Lăpuşan, partener fondator - director general ZITEC, Răzvan Urdea, director general ROLEM Codlea, Ionel Marian Ciucioi, preşedinte CA - director general VRANCART Adjud, au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 11 mai, la TVRi, la ora 21.30.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

ZITEC este una dintre companiile autohtone specializată în dezvoltarea aplicaţiilor online complexe și a serviciilor de online marketing. Anul trecut, societatea bucureşteană a realizat o cifră de afaceri de 4,5 milioane de euro, aproape dublă faţă de  2013. Totul a fost posibil datorită celor 100 de specialişti software. Să reuşeşti astfel de performanţă într-o piață unde concurenţa este acerbă te transformă într-un model. Aproximativ 40% din venituri provin din proiecte externe, concepute pentru parteneri din Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, Germania, Elveţia, Italia, Olanda.

ROLEM scrie istorie în materie de piese ornamentale pentru BMW, Audi, Mercedes şi Porsche, de peste 20 de ani. Societatea a fost înfiinţată în toamna lui 1994, de concernul Daimler, iar în prezent face parte din grupul NBHX. Astăzi, firma înseamnă aproximativ 1.300 de oameni şi investiţii de peste 100 de milioane de euro. Preocuparea pentru inovaţie și pentru execuţia aproape de perfecţiune a plasat producătorul pe o poziţie de top în lumea întreagă. În 2013, compania a mai deschis o fabrică în localitatea Cristian, în acelaşi loc aflându-se în construcţie, în prezent, o altă hală de producţie.

VRANCART are peste 35 de ani vechime în domeniul fabricării hârtiei pentru carton ondulat, carton şi ambalaje din carton ondulat şi hârtii igienico-sanitare. Articolele sunt obţinute din deşeuri refolosibile şi sunt biodegradabile. Echipa din Vrancea înseamnă aproximativ 900 de angajaţi. Prin intermediul propriilor centrelor deschise în marile oraşe din ţară sunt reciclate aproximativ 30% din totalul de maculatură colectat la nivel naţional. Produsele obținute sunt destinate atât pentru consum intern, cât şi exportului. Peste 20 de milioane de euro au fost investiţi din surse proprii, credite bancare, dar şi fonduri nerambursabile.

Emisiunea “Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR MOLDOVA.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

23:15 Dragii nostri aflati despre noi

Filmul documentar este o proiecție casnica și socio-culturala a omului din Romania anilor 80, eliberata de contextul politic. E un mijloc de teleportare, o capsula a timpului prin care spectatorul este purtat intr-o perioada nu foarte indepartata, dar totuși atat de diferita fața de cea de azi, urmarind viața obișnuita, cotidiana, a romanilor de atunci. Cel mai mult ne dorim sa starnim interesul generațiilor care nu știu aproape nimic despre acea perioada, tineri care n-au mai mult de 25 de ani.

Realizator Ana Preda

Producator Diana Dumitru

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri