loader
Foto

Ambasadorii turismului - miercuri la “Investiţi în România!”

Miercuri, 3 decembrie, de la ora 22.00, la TVR Internaţional, Sorin Burtea i-a avut ca invitaţi pe Dumitru Prunariu, Grigore Leşe şi Nicolae Voiculeţ, ambasadorii turismului românesc.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediția din 3 decembrie este disponibilă online pe TVR+

Grigore Leşe este un cunoscut rapsod din Țara Lăpușului, culegător de folclor şi realizator de emisiuni la TVR. Repertoriul lui cuprinde melodii vechi, provenind din folclorul autentic al zonei și marcând evenimente importante din viața omului.

(w882) grigore le

Dumitru Prunariu este primul cosmonaut român, care la 14 mai 1981 a devenit primul și singurul român care a zburat vreodată în spațiul cosmic. El a participat la misiunea Soiuz 40 din cadrul programului spațial „Intercosmos” și a petrecut în spațiu 7 zile, 20 de ore și 42 de minute.

(w882) Dumitru Pr

Iar Nicolae Voiculeţ este unul dintre cei mai talentaţi şi apreciaţi naişti. Toţi trei, prin ceea ce fac, sunt ambasadori ai României şi promotori ai culturii, tradiţiilor şi inteligenţei ţării.

(w882) Nicolae Vo

Emisiunea “Investiţi în România!-Euroeconomia” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

7:00 Universul credinţei

Prezintă Andrei-Victor Dochia

Jurnalişti: Paula Tăbîrcă, Lucia Toader, Ileana Gaiţă, Răzvan Bucuroiu, Corneliu Vlad Matache, Ciprian Dumea şi Daniel Vistorovschi

Producător Andrei-Victor Dochia

8:20 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 
Eveniment TVRi: Taberele ARC 2024

Eveniment TVRi: Taberele ARC 2024

publicat: vineri, 06 septembrie 2024

Munţi, păduri, râuri, mânăstiri, muzee, cântece şi dansuri, dar mai ales oameni primitori, comuniune, emoţie. Toate acestea devin amintiri de ...

Angela Avram: „În Televiziunea Română am reuşit să fac emisiuni pe care chiar le-am iubit şi cred că telespectatorii simt acest lucru.”

Ce teme juridice îi preocupă pe românii din ţară şi din străinătate? Cum putem gestiona problemele de această natură? Intrăm în culisele ...

Sedentarismul şi durerile lombare

Sedentarismul şi durerile lombare

publicat: joi, 05 septembrie 2024

Când petrecem mai mult de 6 ore pe zi în șezut sau întins, fără mișcare fizică în viața cotidiană, avem un comportament sedentar. De-a lungul ...

 

#tvri