loader
Foto

Galerie foto

Alunițele şi cancerul de piele

Marți, 11 iunie, urmărim o ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre melanomul malign și tulburările digestive. În direct, la TVR Internațional, de la ora 19:00.

 

Ana Maria Ghiur
Un doctor pentru dumneavoastră

De 16 ani, doctori români apreciaţi în ţară şi în diaspora, construiesc punţi pentru sănătate, dezbat teme de actualitate şi răspund întrebărilor dvs.!

*Alunițele şi cancerul de piele

Invitat: prof. dr. Olga Simionescu, șef Clinică Dermatologie, Spitalul Clinic Colentina
.
(w882)E important să urmărim evoluția alunițelor. În general, apar la  naștere şi sunt benigne. Altele apar în primii 20 de ani de viața iar soarele favorizează apariţia lor. Melanomul malign este adesea provocat de expunerea îndelungată și fără protecție la soare, apare subit și suprafața sa crește rapid.
.
(w882)* Tulburările digestive

Invitat: dr. Teodor Coldea, medic primar medicină sportivă, competență în acupunctură și medicină ayurvedică
.
(w882)Acupunctura poate trata multe afecţiuni printre care şi digestive: colon iritabil, gastrită, dischinezie biliară, constipaţie sau diaree. Din punct de vedere energetic, începutul creaţiei este întotdeauna vezica biliară, organul responsabil de temperament şi de curajul de a lua decizii. Orice creaţie înseamnă o stare de graţie, caracterizată prin calm, iubire şi relaxare. Stresul extrem, concentrarea excesivă, pot crea o stare de încordare care poate bloca mecanismele de reproducere. Dischinezia biliară este, de fapt, o stare de dezacord a omului cu interiorul, sau de adaptare deficitară la mediu. Astfel, scăde fertilitatea. Acupunctura e un tratament de la suflet la suflet. Între sentimente şi boli există o legătură puternică, iar în medicina chineză, între cauzele bolii, pe lângă microbi, alimentaţie, factori atmosferici, sunt şi sentimentele, care sunt cele mai periculoase, pentru că vin din interior. Tratamentul adevărat se face întotdeauna cu echilibrarea sufletului, afirmă invitatul nostru.
.
(w882)***

Moderator Ana Maria Ghiur
Jurnalist tv Lucian Băbeanu
Documentarist Giorgiana Șușurincă
Producător tv Monica Ancuța-Tiuntiuc

La TVR Internaţional, în direct, luni şi marţi, împreună pentru sănătate!

Un doctor pentru dumneavoastră, de 16 ani împreună cu publicul TVRi

10:50 Vedeta familiei

*Sezonul campionilor

Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu şi Costin Desliu

Jurnalist Iulia Ioaniţoaia.

Regia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

(redifuzare)

12:10 Sâmbătă cu Albertina

„Sâmbăta cu Albertina” este cu şi despre stilul nostru de viaţă. Aflăm despre sănătate, educaţie, film & teatru, muzică & festivaluri, oameni de succes, social media, artă, psihologie, carte, sport, gastronomie, modă, nutriţie şi despre tot ce ne preocupă în viaţă.

Prezintă Albertina Ionescu

Producător George Tudor

 
Turismul rural, model de dezvoltare al satului românesc

Vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Investiți în România!" la TVR Internațional, marți, 30 iulie, de la ora 21:00.

Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: duminică, 28 iulie 2024

În ediția de luni, 29 iulie, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflăm despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

Carmen Târnoveanu și invitații săi vă așteaptă într-un București de vară

Sezonul estival „Dăruiește Românie!" continuă, vineri de vineri, de la ora 20.00, în direct, la TVR3. Românii din străinătate pot urmări ...

 

#tvri