loader
Foto

Agricultura şi turismul, domenii de interes pentru investitori, la TVR Internaţional

Dr. ing. Dimitrie Muscă, director general Combinatul Agroindustrial Curtici, Arad şi Loredana Todea, director PR Club Insieme Grand Resort, Dâmboviţa au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 4 iunie, la TVR Internaţional, de la ora 22.00.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Combinatul Agroindustrial Curtici a fost înfiinţat în 1991, pe structura fostei Cooperative Agricole de Producţie „Lumea Nouă”. În prezent societatea deţine şi exploatează mai mult de 5.000 ha, aflate în proprietatea a peste 2.500 de membri asociaţi. Proiectul, cu o cifră de afaceri ce depăşeşte 28 milioane de euro, îi aparţine inginerului agronom, Dimitrie Muscă. Asociaţia obţine producţii record, având ferme de bovine şi suine, abator la Macea, fabrică de procesare a laptelui, brutărie la Curtici, sere. Activitatea principală a Combinatului, respectiv cultura plantelor, este realizată cu maşini şi utilaje agricole de ultimă generaţie.

Clubul Insieme Grand Resort este situat la doar 45 de km de Bucureşti, în Pitaru, satul natal al lui Nicolae Grigorescu. Conceptul, deosebit în spaţiul românesc, înseamnă un hotel de trei şi patru stele, cu o capacitate de 110 locuri, sală de conferinţe pentru workshop-uri, team buildinguri şi evenimente, restaurant şi cafe-bar. Serviciile includ şi zona de relaxare cu sală de fitness, piscină cu apă sărată, în interior şi alta în aer liber, salină artificială şi multe altele. Întregul complex este înconjurat de un parc impresionant, creat de designeri cu experienţă, un loc ideal pentru promenade. Din luna mai, echipa Resortului a introdus un nou concept inovativ: Insieme HEALTH & SPA.

Emisiunea “Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

0:10 Istorii cu tâlc

*Iurie Matei: “Am înţelepciunea de a avea răbdare şi a munci”

Sentimentul de singurătate l-a făcut să devină artist, iar calitatea de a fi foarte muncitor l-a ajutat în acest parcurs. Sunt confesiunile artistului plastic Iurie Matei, invitat la ISTORII CU TÂLC. Pictorul a mai vorbit despre copilărie, părinţi, familie, mentori, relaţia cu fratele mai mare, poetul Valeriu Matei, revenirea din Olanda și artiştii tineri de azi.

Moderator Anatol Guzic

Producător Adriana Goraş

1:10 Ediţie limitată

Prezintă Marius Constantinescu

Producător Bianca Sărăţeanu

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

"A doua Românie", cu Sînziana Mircea

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Joi, 18 aprilie, de la ora 21:00, la "A doua Românie", pe TVR Internațional, v-am invitat să urmăriţi un amplu interviu cu Sînziana Mircea, ...

Maria Cîrneci, aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cei 45 de ani de cântec ai artistei împreună cu Mioara Velicu, Ionuţ Fulea, Cornelia şi Lupu Rednic, precum ...

 

#tvri