loader
Foto

Afaceri dulci, promovate cu stil, la TVR Internaţional

Stelică Bei, director executiv Graphtec Design Constanţa şi Ismail Feuzi, director general Sultan Prodexim Medgidia au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 5 noiembrie, la TVR Internaţional, de la ora 22.00.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Graphtec Design este o companie 100% autohtonă, înfiinţată în 1998. Este unul dintre principalii producători de materiale publicitare din România, specializat în mobilier outdoor, indoor, reclame şi casete luminoase, standuri expoziţionale. Realizarea design-ului pentru magazinele Imaginarium din toată Europa, destinate copiilor, este un exemplu care probează competitivitatea pe piaţa Uniunii Europene, una extrem de concurenţială pe acest segment de activitate. Echipa din Constanţa, formată din peste 110 specialişti, tineri şi entuziaşti, a reuşit să traverseze unită, criza.

Sultan Prodexim este o companie 100% autohtonă înfiinţată în 1994. Principalele tipuri de dulciuri realizate după rețete speciale sunt fursecuri, nuga, sărăţele, cozonac şi baclava. Calitatea este principala preocupare a celor 60 de specialişti. Articolele fabricii din Medgidia sunt comercializate în aproape toate rețelele de hipermarketuri, dar şi în celelalte magazine din ţară. 15% din dulciurile marca Sultan ajung în Spania, Italia, Germania, Anglia şi chiar în Canada. Exportul a contrabalansat reducerea vânzărilor interne şi asigură stabilitate în evoluţia societăţii.

Emisiunea “Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

20:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri