loader
Foto

Afaceri cu tradiţie la TVR Internaţional

Dumitru Istrate, director general PION IMPEX Mediaş şi Aurelian Arnăutu, director general UZINA MECANICĂ Râmnicu Vâlcea, au fost invitaţii lui Sorin Burtea, marți, 15 noiembrie, la „Investiţi în România!”, de la ora 21.30.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

PION IMPEX este o afacerea de familie dezvoltată pe piaţa românească din 1992. Activitatea se desfăşoară în unitatea de la Mediaş şi beneficiază de un sistem integrat de producţie. Cei peste 50 de angajaţi au construit un brand de succes în industria alimentară, realizând produse după „reţete tradiţionale”. Modernizarea s-a făcut prin accesarea de fonduri europene de peste 2 milioane de euro, credite bancare şi reinvestirea profitului. Comercializarea se face atât în ţară, cât şi în comunităţile de români din diaspora.

Înfiinţată în urmă cu 24 de ani, la Reghin, Mobila Dalin a reușit să urce pe locul 4 în topul celor mai mari producători români de mobilier tapiţat, potrivit unui Studiu Interbiz, realizat în 2014. Pentru firma mureşeană, a face canapele, fotolii, scaune, mese şi paturi este un prilej prin care angajaţii îşi pot folosi imaginaţia şi învăţa lucruri noi. Societatea deţine mai multe magazine, showroom-uri şi francize pe întreg teritoriul României. Încă de la deschiderea fabricii, producătorul a ales să se implice în susţinerea financiară, educarea şi asigurarea unui loc de muncă pentru tinerii defavorizaţi.

Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea a fost înfiinţată în 1981 ca unitate de producţie militară. După ’92 a început fabricarea articolelor pentru uz civil, iar în 2001 uzina a fost privatizată având acţionariat autohton. Societatea vâlceană este specializată în realizarea mobilierului metalic pentru birouri şi cabinete medicale, dulapuri de arme şi casete de siguranţă, carcase din tablă pentru diferite echipamente industriale, componente pentru butelii de aragaz. Peste 50% din producţie este destinată exportului.

Emisiunea „Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR Moldova.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!


20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Claudiu Lucaci si Mihai Rădulescu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

20:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri