loader
Foto

Actrița Daniela Nane prezintă Teatrul Muzical Ambasadorii, în emisiunea ”Dăruiește Românie!”

Invitată în emisiunea ”Dăruiește Românie!”, actrița Daniela Nane a povestit despre experiența profesională pe care o trăiește în prezent, aceea de a fi director artistic al Teatrului Muzical Ambasadorii.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

“Am ajuns la maturitatea profesională care îmi permite să aduc valoare muncii colegilor mei. Mă bucur că suntem aici şi cred că este extraordinar ce faceți voi, în emisiunea Dăruiește Românie! Este o şansă fantastică pentru actori, interpreți lirici, artiști coregrafi, să ajungă la public mai departe de ce se întâmplă în sala de spectacol. Noi, actorii, artiștii, avem nevoie de relația permanentă cu publicul, iar în această emisiune trăim o astfel de șansă. E minunat, mai ales că avem acces direct la publicul român din străinătate.

Emisiunea „Dăruiește Românie!” crede în artiști, în întâlniri memorabile cu idoli care pot schimba destine și cu mentori, adevărate modele pentru tinerii noștri.

În America, în Philadelphia mai exact, a venit la concert o familie de români plecată de 30 de ani din țară, oameni care aveau abonament la Filarmonică și care ne-au mărturisit că în nicio seară nu au simțit atât de multă emoție precum la spectacolul nostru, mai ales pe momentele de interpretare la pian susținute de Ioana Lupașcu. Am lucrat foarte bine cu ICR New York și multe asociații ale românilor din străinătate și sper să continuăm colaborarea”, povestește actrița Daniela Nane.

Teatrul Muzical Ambasadorii, una dintre noile instituții publice de spectacole şi concerte aflate în subordinea Ministerului Culturii, s-a impus în ultimii 3 ani în topul preferințelor iubitorilor de artă și educație și și-a consolidat rolul în viața culturală prin programe artistice desăvârșite, repertoriu diversificat, spectacole și concerte jucate cu casa închisă.

Teatrul Muzical Ambasadorii susţine valorile muzicale și coregrafice româneşti şi universale, precum și artele interpretative, cultura prin spectacole de balet și muzică, în vederea educării și dezvoltării tinerilor. De asemenea, promovează valorile cultural-artistice pe plan național și internațional, dezvoltă gustul pentru frumos în rândul copiilor și adolescenților și oferă acestora acces la aceste valori.

Cu destăinuiri despre întâlniri pătimașe și lacrimi de dor, pe acorduri de pian, vă așteptă actriţa Daniela Nane, pianista Ioana Lupașcu, soliştii Teatrului Muzical Ambasadorii, soprana Elina Velica și tenorul Alin Stoica, Trupa Publika, vineri, 4 februarie, de la ora 21.00, în emisiunea „Dăruiește Românie!”. Merită să ne urmăriți la TVR Internațional și online pe TVR+!

 

 

 

19:30 Prezenţe româneşti

*Mirabela Rusu şi Gabriel Blaj, SUA

Marian Voicu vă invită să îi cunoaşteţi pe Mirabela Rusu-lector la Universitatea Stanford şi pe Gabriel Blaj-cercetător la Universitatea Stanford, Acceleratorul Naţional SLAC.

Realizator şi producător Marian Voicu

(redifuzare)

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Claudiu Lucaci si Mihai Rădulescu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri