loader
Foto

Galerie foto

”Female Empowerment Summit”, un eveniment dedicat emancipării femeilor, la ”A doua Românie”

În această ediție v-am adus în atenţie o iniţiativă româno-americană care celebrează doamnele prin intermediul a două evenimente remarcabile, la Los Angeles şi Bucureşti. Joi, 7 martie, de la ora 21:00, la TVR Internațional.

 

Corina Dobre
A doua Românie

Female Empowerment Summit a avut loc la Beverly Hills, California şi a fost organizat la iniţiativa Oanei Tucker, o româncă stabilită în Statele Unite ale Americii având sprijinul Consulatulului General al României din Los Angeles.

Evenimentul a reunit femei antreprenor din Statele Unite şi România şi vorbitori apreciaţi din sectorul guvernamental, academic, medical şi antreprenorial.

(w882)

Participanţii au avut ocazia să exploreze subiecte precum leadership-ul feminin sau inovaţia. Scopul summit-ului a fost şi acela de a crea o platformă de dezbateri, dar şi de a consolida relaţiile bilaterale româno – americane.

Două dintre reprezentantele României la acest eveniment care celebrează emanciparea femeilor sunt alături de noi în această ediţie.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în Ministerul Apărării Naţionale, doamna colonel Manuela-Elena Mihai coordonează Biroul de management al problematicii de gen din Ministerul Apărării Naţionale şi a exercitat în anul 2023, alături de omologul din Statele Unite ale Americii, co-președinția Rețelei ONU a Punctelor focale naționale pe domeniul ”Femeile, pacea și securitatea”.

(w882)

Doamna doctor Dana Miricioiu este unul dintre cei mai apreciați chirurgi esteticieni din România, dar și din întreaga lume.

(w882)

A coagulat în jurul său o echipă multidisciplinară, în care se regăsesc specialişti cu experienţă în domeniul chirurgiei estetice și al remodelării corporale.

Este membră a “American Academy of Anti-Aging”, dar și a altor organizații de profil naționale și internaționale.

Summit-ul a fost organizat sub patronajul Consulatului General al României din Los Angeles, condus de doamna Lucia Sava, care a avut un rol semnificativ atât în organizarea evenimentului, cât şi pentru comunitatea românească din California. În cadrul emisiunii s-a difuzat un interviu realizat de Mihaela Crăciun.

(w882)

Echipa emisiunii:

Jurnalişti: Virginia Ghiţă şi Lucian Băbeanu

Realizator Corina Dobre

Producător Liliana Văduva

 

 

14:00 Telejurnal

Prezintă Claudiu Lucaci si Mihai Rădulescu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

14:30 Prezenţe româneşti (R)

*Mirabela Rusu şi Gabriel Blaj, SUA

Marian Voicu vă invită să îi cunoaşteţi pe Mirabela Rusu-lector la Universitatea Stanford şi pe Gabriel Blaj-cercetător la Universitatea Stanford, Acceleratorul Naţional SLAC.

Realizator şi producător Marian Voicu

(Reluare)
 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri