loader
Foto

A doua Românie: Despre succes, muncă și talent

La TVR Internațional s-a redifuzat o ediție a emisiunii „A doua Românie", moderată de Corina Dobre, joi, 16 martie, ora 21.00, despre succesul reputat, în străinătate, de către femei.

 

Corina Dobre
A doua Românie

Marina Anca a emigrat la Paris în anii ‘80, copil fiind, a lucrat câţiva ani în industria modei şi a publicităţii, a colaborat chiar cu marele Yves Saint Laurent.

A fost prima scriitoare care a scris despre adolescenţă în perioada comunismului. Are propria editură în Franţa şi scrie cărţi bilingve pentru copii.

(w882) anca marin

De peste 20 de ani, Felicia Mihali trăieşte în Canada. După studii de franceză, chineză și olandeză, s-a specializat în literatură postcolonială la Universitatea din Montreal, unde a obținut un master în istorie.

(w882) felicia mi

Scrie și traduce în trei limbi și conduce editura Hashtag din Montreal.

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Moderator: Corina Dobre

Producător: Liliana Văduva

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri